2014. május 12., hétfő

Az MVSZ Küldöttértekezletének 2014. május 10.-i nyilatkozata

A Magyarok Világszövetsége 2014. május 10.-i Küldöttértekezletének

NYILATKOZATa

A Magyarok VIII. Világkongresszusa rámutatott arra, hogy amennyiben nem tudjuk megvédeni legnagyobb nemzeti kincsünket, a magyar földet, akkor fennáll annak a veszélye, hogy népünk földönfutóvá válik a saját országában. Az EU csatlakozási szerződésben alkalmazott kettős mércével, a földtulajdon viszonyok egyenlőtlen szerződési feltételeivel, ez a veszély fennáll. Igy megkérdőjeleződik az EU-tagságunk értelme.
https://www.youtube.com/watch?v=O6u34ZCK3Cc
A képre kattintva megtekinthető a felvétel az MVSZ küldöttértekezletének nyilatkozatáról

Az MVSZ fővárosi szervezetének tisztviselője, Dr. Gaudi-Nagy Tamás által a Parlament előtt május 6.-án, a termőföld védelmében rendezett, nyomásgyakorló tüntetés céljaival a Világszövetség határozottan egyetért.

Egyben elfogadhatatlannak tartja, hogy a hivatalos politika és a tömegtájékoztatás reakciói éppen erről a végső sorskérdésünkről terelik el a közvélemény figyelmét.

Az MVSZ szerint Pásztor István a délvidéki testvéreink vezetője nem képviseli megfelelően az ottani magyarság érdekeit, mivel elárulta az általa képviseltek legitim autonómia törekvéseit, ezért a tüntetés idején őt ért – az MVSZ által sem díjazott – sérelme a saját politikájának következménye. Ugyanakkor az MVSZ felháborítónak tartja, hogy ennél sokkal súlyosabb ügyek fölött a hírközlés szemet huny, mint például a devizaöngyilkosságok sorozata, a szocliberális tüntetésen az operába igyekvő Szentmihályi Szabó Péter és felesége súlyos testi sértése és az MVSZ elnöke életének sorozatos fenyegettetése.

Mi azt tartjuk helyesnek, ha a mesterséges hisztéria – és botránykeltés helyett a legfontosabb sorskérdésekről folyik a vita és a közbeszéd.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése