2016. december 31., szombat

Régi-új helyszínen, 2017-ben is: ha kedd, akkor Hétvezér Est!

Ha kedd, akkor Hétvezér Est… 

Meghívó a Hungarikum Együttes koncertjére, a Királykút Emlékházba 

Több éves hagyomány immár, hogy a Hungarikum Együttes újévi koncertjével indul az újesztendő a Hétvezér Estek közönsége számára. Ez az előadás a Hétvezér Estek hét éve elkezdődött töretlen történetében a 349. lesz és az újesztendőben ismét, a fehérváriak körében jól ismert és közkedvelt régi-új helyszínre, a Királykút Emlékházba tért vissza. Örömünkre szolgál, hogy itt láthatjuk vendégül Mudris Anettet és Kremnitzky Gézát, azaz a Hungarikum Együttest, immár sokadszorra.

Anettet és Gézát a fehérváriaknak nem kell bemutatni, hiszen a város zenei életének sok éve meghatározó részei ők, bizonyítja ezt fehérvári törzsközönségük egyre növekedő száma is. A Királyi Koronázó város zenei nagyköveteiként országjárásuk során pedig minden korosztály szívébe „beéneklik” magukat.

Ismétlésekbe bocsátkoznánk, ha ebben az írásban be akarnánk mutatni a Hungarikum Együttest. Nem is tesszük ezt. Ha akad valaki az olvasók közül, aki nem ismerné őket, ajánljuk figyelmébe a honlap keresőjét , ahova, ha beírja a Hungarikum Együttes nevét, akkor szinte tucatnyi találat és sok-sok oldal lesz a keresés eredménye.   

Aki szeretné az együttes legújabb dalait és a már jól ismert és megszeretett korábbi zenéit ismét meghallgatni, az jöjjön el az Újesztendő első kedd estjén 18.00 órára a Királykút Emlékházba, az újévet köszöntő koncertre. A hallgatóság lelkét fogja simogatni a Hungarikum Együttes tiszta forrásból merítkező zenéje.
Szeretettel várjuk tehát a Királykút Emlékházba, hogy legyen részese Anett és Géza folyton megújuló, gyémántragyogású, de mégis szívet-lelket melengető muzsikájának!
  
Az előadás ideje: 2017. január 03. kedd 18.00 óra 
Az előadás helye: Királykút Emlékház, 8000 Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése