2017. január 22., vasárnap

XXI. század: a férfiasság véghanyatlása?

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Bedő Imre: Férfienergia című könyvének bemutatója

Az előadás ideje: 2017. január 24. kedd 18.00 óra
Az előadás helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

Első alkalommal látogat el hozzánk és lesz vendégünk a 352. Hétvezér Esten, Bedő Imre. Többgenerációs értelmiségi család sarja, felmenői unitárius papok, tanítók. Két nemesi család leszármazottjaként Csíkszeredában látta meg a napvilágot. Bedő Imrét szinte lehetetlen röviden bemutatni: közgazdász, sikeres üzletember, bankár, iparvállalati csúcsmenedzser. Csúcstechnológiai, innovációs és fejlesztő cégeket működtető vállalkozó. 40 évesen, 2013-ban alapítja meg a Férfiak Klubját. Világ körüli útja során - Európán kívül - bejárta Kínát, Tibetet, Nepált, Indiát, Pakisztánt, Dél-Koreát, Thaiföldet. Barangolásait folytatva Ázsia, Közép-Amerika, Észak- Afrika jelentős részét bejárta. Utazásait mindig a helyi kultúrák és emberek megismerése motiválta. Üzletemberként többször járt Kínában is. A társadalmi problémák megoldása iránti elkötelezettségétől vezetve írta meg a Férfienergia című könyvét, amely 2016-ban jelent meg és most a Királykút Emlékház hallgatósága is megismerhet a soron következő Hétvezér Esten.
Könyvek százai, bestseller írók sokasága akarja elhitetni velünk, hogy a férfiértékek elavultak, hasznavehetetlenné váltak, a nők minden területen értékesebbek, hatékonyabbak, a férfiasság véghanyatlásban van, és el fog tűnni! Időben észbe kapunk még? Vagyunk még elegen, akik azt gondoljuk, hogy a Férfi és a férfiasság értékei létfontosságúak? Hogy a Férfi és a férfiasság nélkül nemhogy élet, harmónia és egyensúly nincs, hanem semmi sincs? Kinek lenne jó, ha ez bekövetkezne? A férfiaknak? Nem! A nőknek? Nem! Akkor fogjunk össze! Az erőt, a tartást, a kisugárzást, az építő harcot és a teremtő lángot ne váltsa fel a puhaság és a tunyaság. Állítsuk vissza, őrizzük meg és örökítsük együtt a férfiasság eredeti értékeit! Állítsuk helyre a férfiak önbecsülését! Sokszorozzuk meg teremtő erőnket! Teremtsünk új egyezséget Férfi és Nő között! Új egyezség kell ahhoz, hogy asszonyainkkal egy szép és értelmes életre visszatekintve együtt öregedhessünk meg! A könyv elvezet a férfiasság gyökereihez, hogy mi tesz valakit olyan férfivá, aki valódi támasza, társa lehet a nőnek, példaképe, mintája a gyereknek, pillére a társadalomnak. 


A könyvet - amely már második kiadásban jelent meg - Kassai Lajos és Böjte Csaba ajánlja az olvasó figyelmébe. Böjte Csaba testvér így ajánlja a könyvet: Merj, akarj teremtő erővel az asztalfőre ülni! Merj férfiként szép családodról, gyermekeidről gondoskodni! Gyönyörködj napról napra növekvő házad népében és boldog leszel! Isten áldása legyen e szép könyvön és a Kárpát-medence minden családját szerető, tisztességes férfiján!

Szeretettel várunk a Királykút Emlékházba minden Nőt és Férfit.

Az előadás ideje: 2017. január 24. kedd 18.00 óra
Az előadás helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése