2018. január 30., kedd

Megdöbbentő a gyász - 51 évesen távozott közülünk hirtelen Tóth Zoltán József

Tóth Zoltán József élt 51 évet
.... in memoriam
1967. január 29. - 2018. január 28.


A Hun Fokos Egyesület adakozást indított el dr Tóth Zoltán József barátunk földi világban maradt szeretteinek anyagi támogatására, ... talán ezt nevezhetjük "gondviselésnek", amelyről sok-sok vonatkozásban előadásain Zoltán barátunk oly sok említést tett.

Mint sokan tudjátok, bár lehet nem, a világi hatalom jó ideje óriási prés alatt tartotta Őt, általa, mint családfenntartót szeretteit, azaz szeretett felségét és négy gyermekét.
Számtalan diplomája, hatalmas jogtörténeti és egyéb tudása ellenére régről nem kapott állást, munkalehetőséget.

 
Megélhetési forrását, könyvei kiadásánál magukat a kiadókat vette célba a mai "nemzeti" kormány, majd azok is elzárkóztak a további könyvkiadásoktól a nyomás miatt.
A lelketlen hatalom a hatalomért és hazug világa fenntartásáért sokféle módon képes ölni. Ennek egyik módja a levegő, az élettér elvétele a lelkes emberek elől, hiszen az ilyen EMBER nem hajtható be a hazug világ igájába a többi barom mellé.
 

A Szent Korona évében alaposan szembeköpte őt a "nemzeti" kormány, amikor nemtelen és dicstelen csúszómászókat a magasba emelve konferenciázgattak arról, ami többek között az Ő életének is a fő munkássága volt, hiszen ki tudott volna többet a Szent Korona Tanról, annak alkotmányos jogrendszeréről, mint Ő maga?
 

Zoltán barátunkat is megpróbálta a hatalom, a hatalmat összefogó szabadkőművesség hol nyájasan, de inkább aljasan magáévá tenni, magáénak tudni, belehajtogatni az őneki fenntartott skatulyába, de Ő ember maradt, gerinces és lelkes ebben a gerinctelen és lelketlen földi posványságban.
 

Egy hete van csak annak, hogy vele és feleségével együtt beszélgetve borozgattunk páran, Zoltán még nótázott is, ... ott és akkor még bizakodó volt, tele lélekkel, erővel.
Bennem ez a kép marad meg örökre.

Adományokkal az alábbi bankszámla számon lehet hozzájárulni:
Hun Fokos Szövetség Hagyományőrző Egyesület
számlaszám: Polgári Bank 61200436-10002261
(IBAN szám: HU33 6120 0436 1000 2261 0000 0000)
adomány - Dr. Tóth Zoltán József temetésére - közlemény feltüntetésével

hírforrás: Barta József (Hun Fokos Szövetség) facebook bejegyzése

Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése