2019. június 8., szombat

Beszédelemzés

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Marosfalvi Imre Enrico: A magyarság lelki felemelkedése nyelvünk helyes használatávalA 465. Hét Vezér Est vendége lesz újra Marosfalvi Imre Enrico hegedűművész, lélekzenész, hangterapeuta. Részletesebben itt olvashatnak látogatóink Marosfalvi Imre ENRICO lélekzenészről  és itt hallhatnak ízelítőt a hanganyagai közül: Marosfalvi Imre ENRICO CD AJÁNLÓ

A hangképzés, ami lehetővé teszi a beszédet, és persze ez az éneklésre is alkalmassá tesz bennünket. A tudomány máig vitatja, hogy a beszéd mennyire tekinthető kizárólag az emberre jellemzőnek, mert ismeretes, hogy más fajok is kommunikálnak hangjelzésekkel. Az azonban elvitathatatlan, hogy agyunk, a gondolkodásunk segítségével, a hangok legmagasabb szintű összerendezés egyikét valósítja meg, amikor beszélünk. A másik természetesen az éneklés, és természetesen a hangszerek használata is ide sorolandó. A beszédnek a kommunikáción kívül azonban további szerepe, hatása, funkciói is vannak, még ha erre nem is gondolunk  a hétköznapokban. Mostani előadásában Marosfalvi Imre, Enrico erre fog rávilágítani. Beszédelemzéssel, hangokkal, zenei és más eszközökkel.

Mindenkit szeretettel várunk, aki testi-lelki és természetesen szellemi felüdülésre vágyik ebben a vesztébe rohanó, globalizált világban, vagy csak egyszerűen új ismeretekhez kíván jutni, és a világot szemlélő álláspontján szeretne változtatni.
Az előadás után CD-k és könyvek vásárlására is lesz lehetőség. 

Időpont: 2019. Napisten hava, azaz június 11. kedd 18.00 óra

Helyszín: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése