2019. június 8., szombat

Beszédelemzés

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Marosfalvi Imre Enrico: A magyarság lelki felemelkedése nyelvünk helyes használatával



A 465. Hét Vezér Est vendége lesz újra Marosfalvi Imre Enrico hegedűművész, lélekzenész, hangterapeuta. Részletesebben itt olvashatnak látogatóink Marosfalvi Imre ENRICO lélekzenészről  és itt hallhatnak ízelítőt a hanganyagai közül: Marosfalvi Imre ENRICO CD AJÁNLÓ





A hangképzés, ami lehetővé teszi a beszédet, és persze ez az éneklésre is alkalmassá tesz bennünket. A tudomány máig vitatja, hogy a beszéd mennyire tekinthető kizárólag az emberre jellemzőnek, mert ismeretes, hogy más fajok is kommunikálnak hangjelzésekkel. Az azonban elvitathatatlan, hogy agyunk, a gondolkodásunk segítségével, a hangok legmagasabb szintű összerendezés egyikét valósítja meg, amikor beszélünk. A másik természetesen az éneklés, és természetesen a hangszerek használata is ide sorolandó. A beszédnek a kommunikáción kívül azonban további szerepe, hatása, funkciói is vannak, még ha erre nem is gondolunk  a hétköznapokban. Mostani előadásában Marosfalvi Imre, Enrico erre fog rávilágítani. Beszédelemzéssel, hangokkal, zenei és más eszközökkel.

Mindenkit szeretettel várunk, aki testi-lelki és természetesen szellemi felüdülésre vágyik ebben a vesztébe rohanó, globalizált világban, vagy csak egyszerűen új ismeretekhez kíván jutni, és a világot szemlélő álláspontján szeretne változtatni.
Az előadás után CD-k és könyvek vásárlására is lesz lehetőség. 

Időpont: 2019. Napisten hava, azaz június 11. kedd 18.00 óra

Helyszín: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése