2019. augusztus 31., szombat

Van-e alapos okunk félni az elektroszmogtól és az 5G-től?

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Vendégünk Juhászné Molnár Marianna sugárzáskutató 


Juhászné,Molnár Marianna
sugárzáskutató
Space-Harmony Holding
A Fejér Szövetség szervezésében, közel tíz éve létező közéleti, kulturális, közművelődési előadás sorozat, a Hétvezér Estek 475. előadója Juhászné Molnár Marianna sugárzáskutató lesz. A téma napjaink egyre több embert foglalkoztató kérdése: van-e alapos okunk félni az elektroszmogtól és az 5G-től? Elsőként azt a kérdést kell feltennünk, hogy valójában mi is az elektroszmog? A rövid válasz: szagtalan, színtelen, láthatatlan érzékszerveinkkel nem érzékelhető állandóan változó és növekvő (!!) pulzáló energia impulzus-hatás, amely - mivel minden élő szervezet bio-elektromos lény – befolyásolja minden élőlény természetes működését. Más megközelítésben: az elektroszmog a mindennapok folyamán ránk ható, bennünket körülvevő elektromágneses sugárzások együttese, mely természetes (például villámlás, meteorológiai jelenségek, Föld mágneses tere, stb.) és mesterséges, a technikai civilizációs (például telekommunikáció, energiaátvitel, közlekedés, ipari berendezések, számítástechnika, stb.) forrásokból származik. Minden lakásban és minden munkahelyen körülvesz bennünket az ott található elektromos berendezések és szerelvények által előidézett elektroszmog, de kívülről is behatol házainkba, tartózkodási helyünkre, például a környezetben kiépített nagyfeszültségű vezetékek, a közelben található rádió és televízió, illetve mobiltelefon átjátszó- és sugárzó antennák. Az utóbbi évtizedekben aggasztó mértékben emelkedik az ember által mesterségesen előidézett elektromágneses, rádiófrekvenciás ún. nem ionizáló sugárzás. Az 5G, amely nem más, mint a vezeték nélküli adatátvitel (mobiltelefon és internetes kommunikáció) ötödik generációs változatának megjelenése, magasabb  sugárzási frekvenciák használatát és a sugárzás erősségének kb. tízszeres növekedését jelenti,ezért az élő szervezetek egészségére vonatkozóan, olyan kérdéseket vetnek fel, amelyek nem maradhatnak megválaszolás nélkül. 

Ha belegondolunk abba, hogy a szinte minden munkahelyen és lakásban ma már működő WI-FI internetes kapcsolatot biztosító eszközök ugyanazon a frekvencián működnek, mint a mikrohullámú sütő, akkor kiben nem merül fel annak a kérdése, hogy ezek a sugarak nem károsak-e az egészségre? Ha Ön kedves olvasó nyilvánvalóan nem tenné bele a fejét egy bekapcsolt mikrosütőbe, akkor miért teszi ki magát, az egész testét, minden sejtjét a nap 24 órájában egy ugyanolyan, másodpercenként két és fél milliószor (!!) vagy a legújabban már 5 milliószor pulzáló káros energia mezőbe? 

A testünk közvetlen közelében tartott mobiltelefonok sugárzása is hasonló kérdéseket vet fel.... A sugárzáskutató azonban nem csak a problémákra hívja fel a figyelmünket, hanem megoldásokat is tud ajánlani. A történelem során, megannyi kiváló magyar elme adott az emberiségnek ma már nélkülözhetetlen találmányokat. Itt említendő meg a Dr Pálfi György nyugalmazott egyetemi tanár által összeállított Vándorkiállítás anyaga, amely egy csokorba foglalva ismerteti és adja hírül a nagyvilágnak, a Kárpát-medence géniuszait. Esetünkben mi is tanúi lehetünk egy újabb magyar világszabadalom világhódító útra indulásának, amely méltóan fogja gyarapítani ezt a hosszú listát. Juhász János és Társai, természetesen Juhászné Molnár Mariannát is beleértve, kidolgoztak egy olyan a világon egyedülálló komplex védelmi rendszert, amely a káros sugárzásokat megszünteti, miközben a  hasznos frekvenciák továbbra is működnek. Mint tudjuk, vannak halálos frekvenciák, de vannak gyógyító frekvenciák, ezek az ún. jó rezgések. A rezgésekkel egy önálló tudományág foglalkozik ma már, melynek egyik ága a csőrezonanciával foglalkozik, amely a találmány egyik leglényegesebb eleme. 

Ez az előadás nem az 5G bevezetése elleni tiltakozás, bár ma már egyre szélesebb, több ezer tudós és szakember és civil szervezet által jegyzett, nemzetközi tiltakozás van kibontakozóban, hogy az 5G-t ne vezessék be addig, amíg a környezetre, az egészségre gyakorolt hatásait alaposan nem vizsgálták meg. Dániában egy a jogászokat tömörítő országos szervezet álláspontja szerint az 5G bevezetése sérti az ENSZ által deklarált emberi jogokat és az Uniós alapelveket is, sőt a Gyermekek jogait is.. 

Az előadás fő célja, hogy felhívja a figyelmet a veszélyre, és arra, hogy van megoldás. Lehetséges a technikai fejlődés előnyeit élvezni, annak hátrányai és káros hatásai nélkül.   
Az előadásnak különös aktualitást ad az is, hogy nem csak lakossági érdeklődésre számítunk, hanem minden Munkáltató, Cégvezető részére is egy figyelem felhívó kíván lenni. Ugyanis egy Uniós direktíva a Tagállamoknak kötelezően előírja, hogy a munkahelyeken az elektroszmog  mértékét a vonatkozó egészségügyi határértékek alatt kell tartani és erről kockázatelemzéssel  (azaz méréssel) bizonyítani kell, hogy az adott munkahelyen dolgozók (és ügyfeleik !!) nincsenek kitéve olyan expozíciónak, amely akár rövid, vagy hosszú távon egészségkárosodást okoz. 2019 évben megszülettek az első Munkáltatókat elmarasztaló ítéletek olasz illetve francia bíróságok előtt. A vonatkozó rendelet: 33/2016./XI.29./ EMMI rendeletet. Ez a jogszabály a végrehajtásra 3 év türelmi időt adott a Munkáltatóknak, amely ez év november 29-én jár le. Ezt követően a Kormányhivatalok fogják ellenőrizni a Munkáltatókat és a rendelet végrehajtásának hiányát szankcionálni is fogják. 

A téma óriási és egy előadás nem is tudja teljesen felölelni az ezzel kapcsolatos tudnivalókat, azonban ha valaki figyelmesen meghallgatja az előadást, akkor rá fog jönni, hogy nem szabad a fejünket a homokba dugni, mert a veszély valós egyre növekvő és olyan kihívás elé állítja az emberiséget, amely túlzás nélkül felveti „a lenni vagy nem lenni” halhatatlan shakespearei-kérdést. 

Bizonyára lesz további alkalom, hogy újabb ismereteket szerezzünk ebben a mindnyájunk jelenét és jövőjét, mai és holnapi egészségét meghatározó óriási kérdéskörben. Természetesen nem csak rólunk van szó, hanem a gyermekeinkről, az unokáinkról, az emberiség jövőjéről.  

Várunk minden érdeklődőt és hallgassák nagy szeretettel Juhászné, Molnár Marianna sugárzáskutató rendkívüli fontossággal bíró, szakavatott előadását. 


Az előadás ideje: 2019. Földanya hava, azaz szeptember 03. kedd 18.00 óra 
Helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat 

  

Az előadás témájához ajánlott anyagok: 

Elektroszmog: Az emberiségen végzett kísérlet?  (ATV)
Egészség-Tér! 2019.07.26. hatoscsatorna
Elektroszmog és káros sugárzások: Egely György
5G Apocalypse - the extinction event (angolul)
Prof Martin Pall Washington State University (angolul)
The evil of 5g technology - David Icke | London Real(angolul)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése