2019. október 27., vasárnap

Beszélgetés Szigeti Gáborral, a Zsarátnok havilap főszerkesztőjével a magyar hitvilágról és az iszlámról

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Szigeti Gábor: A magyar vallás és az iszlám

A Fejér Szövetség Hétvezér Esték előadás sorozatának 483. vendége Szigeti Gábor könyvkiadó, a Zsarátnok havilap főszerkesztője lesz.

Október utolsó vasárnapját, a kisebbségbe került nemzettestvéreink önrendelkezési jogaiért folyó állhatatos küzdelem nagyobb visszhangja érdekében a Székely Nemzeti Tanács által Székely Autonómia Napjává nyilvánított napot követően nem is lehet aktuálisabb előadója szövetségünk közéleti és közművelődési sorozatának, mint az, aki már két könyvet is írt és szerkesztett az elcsatolt országrészekben kisebbségbe került magyar nemzettest életének "Magyar élet Erdélyben" és "Magyar élet a Felvidéken" címmel.

A Hétvezér Esték 10 éves történetében első ízben szereplő előadónk a magyar műveltségről, a magyarság hagyományos hitvilágáról tart előadást a napjainkban egyre inkább terjedő és európai térhódításával jelentős változásokat előidéző iszlám vallás tanításainak tükrében.

Ezen az estén különösen is érdekfeszítő előadásnak és beszélgetésnek nézünk elébe. Szeretettel ajánljuk mindenkinek, akit érdekel  a múlt, a jelen és a jövő a vallási meggyőződések és hagyományok tükrében. 

Előadó: Szigeti Gábor könyvkiadó, a Zsarátnok havilap főszerkesztője
Cím: A magyar vallás és az iszlám
Időpont: 2019. Mindszent - Magvető hava, azaz október 29. napja, kedd 18.00 óra
Helyszín: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt keddenként a Királykút Emlékházban. A belépés díjmentes.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése