2020. szeptember 2., szerda

Az 500. Hétvezér Est margójára

Tisztelt Fejérek, kedves Boór Ferenc Barátom!

Köszönjük, hogy tegnap, ...

Szeptember 1-én, kedden a Királyok Városában, Székesfehérvárott, az elegáns Hotel Magyar Király szálloda Szent István termében együtt újra megélhettük maradandó közösségi élményként a csodát, Dévai Nagy Kamilla és művésztársai egyedi alkotását, életmű kivonatát, egyben az 500. Hétvezér Esté<t, az esté>k jubileumát, mely a Covid pandémia miatt márciusról lett elhalasztva.

 

A közel telt házas este méltó volt a sikerre ítélt Fejérek szellemiségéhez, Kamilla 52 éves művészi pályafutásához, tanítványai szakmai felkészítéséhez, a magyarságunkhoz kötődő értékrendhez és önzetlen szolgálathoz, amiért érdemes élni és dolgozni!

Köszönjük a szervezést, a lebonyolítást és a művésznő nemzet szolgálatát, melyben egyszerre érezhettük a megismételhetetlen egyediség zsenialitását és a közöttünk való embert, vagyis azt, hogy valóban egy vérből valók vagyunk!

Jó volt ismételten együtt lenni röviddel a Nemzet Trikolórja emlékezetes napja után,melyet szintén Kamilla együtt művész társaival varázsolt felejthetetlen közösségi élménnyé

Reiner Péter
... és nem titkolom magánéleti vonatkozásomat sem, melyben együtt a Fejérekkel és Kamillával csodás és sikeres párkapcsolatom nyolcadik évfordulóját is megünnepelhettem, egyben azzal az élménnyel is szembesültem, amit a páratlan szolidaritás jelent, amikor a Magyar Trikolór napján párom váratlanul komoly bajba kerülve, példátlanul széles segítség nyújtás kedvezményezettjévé válhatott a kölcsönös szeretet és megbecsülés jegyében! ...

Az Isten Áldja Drága Magyar Nemzetünket, ahol igenis érdemes nemzetünk hű tagjaként önzetlenül szolgálni!

Szeretettel és megbecsüléssel (NIF)

Örömteli pillanatok:





















Továbbította a
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése