2020. szeptember 6., vasárnap

Grandpierre Atilla könyvbemutató előadása az 501. Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Grandpierre Atilla: A magyarság őstörténelmének rendkívüli és világtörténelmi jelentősége 

A Fejér Szövetség 501. Hétvezér Estjének előadó vendége Grandpierre Atilla csillagász, zenész, őstörténet kutató, az MTA köztestületének tagja lesz.
Atilla, a 400. Ünnepi Hétvezér Est előadója, 10. alkalommal látogat el hozzánk. S mint akkor, most is egy rég várt könyvbemutatóval érkezik, őstörténeti kutatásainak legteljesebb összefoglalójával. Képekben gazdag tanulmány kötetét tekintve látványos és rendkívül izgalmas eurázsiai körutazás részesei lehetnek az est vendégei.

Beharangozóként szolgáljanak Atilla szavai és a könyv borítóképén olvasható "annotációja":
Csillagászként jutottam el a Világegyetem lényegének felfedezéséhez. Ennek egyenes következményeként fedeztem fel az Élő Világegyetem legfontosabb jelképeit. Ezek egyike az Egyháromság jelképe a kettős kereszt alakjában a kozmikus Életfa, a kozmikus élet, anyag és értelem egysége, az élő, eleven Egy jelképe. Az Élő Világegyetem lényegének megértése kulcsot adott kezembe a magyar nemzeti jelképek megértéséhez. A Világfa, a hármas hármasság, a hét életszentség, a kettős kereszt, a hármas halom jelképeihez. Árpád népének régészeti leletein éppen ezek a jelképek a leggyakoribbak és legjelentősebbek. Kulcsot kaptam őseink világlátásához, és ennek révén feltárult a magyar őstörténelem a maga teljes fényében. 11 tudomány, az átfogó tudomány és 10 szaktudomány eredményeit foglaltam össze tíz éven át írt könyvemben, az Ősi Magyarországban, amely sokoldalúan megvilágítja a magyarság őstörténelmének rendkívüli és világtörténelmi jelentőségét, valahogy úgy, ahogy a vakok országába érkezett elefántról kialakult egyoldalú nézetek egyszercsak összeálltak egy egységes egésszé, s megtanuljuk látni az őstörténelmünket – őseink szemével. A kirajzolódott kép lélegzetelállító, és rendkívüli jelentőségű mindannyiunk élete és jövője számára. Maga a történelem világítja meg, kik vagyunk, és mi a feladatunk ebben a világban.

Előadó: Grandpierre Atilla csillagász, zenész, őstörténet kutató, az MTA köztestületének tagja
Cím: A magyarság őstörténelmének rendkívüli és világtörténelmi jelentősége 
Időpont: 2020. Szent Mihály - Földanya hava, azaz szeptember hó 8. napja, kedd 18.00 óra
Helyszín: Királykút Emlékház, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25. 

Szeretettel várunk mindenkit és minden kedden este 18 órától a Királykút Emlékházba, ahol, ha kedd, akkor - biztosak lehetünk abban, hogy újra és újra elmaradhatatlan a - Hétvezér Est! 

Főszervező: Sajó Mária
Műsorszerkesztő: Simon Irén, Fogarasi Márta
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

Figyeljék híreinket!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése