2021. december 12., vasárnap

Rendkívüli évadzáró Hétvezér Est Dévai Nagy Kamilla érdemes művésszel (frissítve)

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Dévai Nagy Kamilla érdemes művész: A Krónikás Zenede negyedszáz éve - Advent


Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!
 

A Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 530. és egyben a 2021. év utolsó előadó vendége Dévai Nagy Kamilla érdemes művész, a Krónikás Zenede alapító igazgatója, a Fejér Szövetség tiszteletbeli tagja lesz.

Kamillával ünnepeltük szeptember első keddjén - a járványügyi intézkedések miatt márciusról elhalasztott - 500. Hétvezér Estét is a Hotel Magyar Király Szálló Szent István termében.

Felejthetetlen estével ajándékozott meg akkor is bennünket, hiszen Kamilla az általa alapított Krónikás Zenede növendékeivel együtt érkezett a királyi városba, azzal a társulattal, amely két hónappal ezelőtt ünnepelte 25. újjászületési napját Budapesten, a Hazatérés templom Szabó Dezső Katakomba Színházának évadnyitó koncertjével.

S most, két hónappal a budapesti színházi évadnyitó után a Hétvezér Est 2021-es évadzáró eseményén találkozhatunk újra "fejér testvérünkkel", Dévai Nagy Kamilla énekes előadóművésszel pályafutásának - bizony - már 51. évét is betöltve töretlen lendülettel

Ajánljuk tisztelettel az előadást figyelmükbe, azaz várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2021. év Karácsony - Álom - december havának 14. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Dévai Nagy Kamilla érdemes művész
A Krónikás Zenede negyedszázados története - Advent
című előadására

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

A Hétvezér Esték régi hagyománya, hogy a Hungarikum Együttes újévi koncertjével nyitja az új évadot, azaz 2022. év első keddjén 18 órakor a Királykút Emlékházban.
A Fejér Megyei Hírlapban megjelent tudósítás:
 

és pillanatképek az estről:
 

                  

 
                        

                 

 

2 megjegyzés:

 1. SZÉP és SZÍVDERÍTŐ, HOGY MAGYARORSZÁG LEGSZEBB ZEN-KÖVETE MÉG MA IS MEGÁLLÍTHATATLAN és LEGYŐZHETETLEN ARANYASSZONY!!!
  MIKÖZBEN JUDAPESTEN BÜNTETLENÜL JÁR6JÁK TÁNCUKAT a KUBUC-ÖRDÖGÖK!!!
  MILY MEGLEPŐ MÉG 2021-ben is, HOGY a VÁROSHÁZA-GATE DOBRA VERŐI (KARÁCSONY, BAJNAI, DRASKOVICS, BARTS BALÁZS, BERKI ZSOLT, KERPEL- FRONIUS, KRÁLIK TÍMEA, RICCARDO SALVATORE stb. MIND 1 SZÁLIG "CSAK" és KIZÁRÓLAG ZSIDÓ SPEKULÁNSOKBÓL és POLITIKUS-BŰNÖZŐKBŐL ÁLL!!!...- AKIK az ún. KIEGYEZÉS ÓTA (1867!!!) SEMMI MÁST NEM CSINÁLNAK MÁRIA ORSZÁGÁBAN, MINT NÉPIRTÁST és ORSZÁGVESZEJTÉST!!!
  TÉNYLEG OLYBÁ TŰNIK/TŰNHET, MINTHA NEM is TÖRTÉNT VOLNA MEG az a FRÁNYA ún. ZSIDÓ HOLOKAUSZT!!!

  VálaszTörlés
 2. Újra áldottnak érzem magam a házasságomban, miután Dr. Igbinovia visszahozta a férjemet, aki jó 3 hónapra elvált tőlem. Szűcs Julianna vagyok, Budapestről Bár a szájam mindenhol van, nem lesz elég megköszönni Dr. Igbinoviának az életemben nyújtott segítségét. A férjem elvált tőlem 3 hónapig, és én nélküle fájdalmaim és gyötrelmeim voltak, így mindenhol segítséget kerestem, de semmi sem jött össze, egészen addig, amíg nem Dr. Igbinoviára gondoltam, akivel online kapcsolatba léptem, elmagyaráztam neki a helyzetemet, és megígérte. hogy a férjem három napon belül visszajön hozzám, amíg a szívem még mindig érte dobog. Hittem benne, és ő készített nekem egy varázslatot, és a férjem úgy hívott, ahogy Dr. Igbinovia mondta. Könyörgött és azt mondta, hogy szüksége van rám, és most újra boldogan élünk. Mindenki, aki olvassa a cikkemet, és akinek segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot az e-mail címével doctorigbinovia93@gmail.com vagy whatsapp +12162022709 és viber +12066713285 a házassága megmentésének legjobb módja.

  VálaszTörlés