2022. január 2., vasárnap

A Hungarikum újévi koncertjével nyitjuk a Hétvezér Est 2022. évadját

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Kremnitzky Géza és Mudris Anett: Újévi Hungarikum koncert 

A Hétvezér Esték régi hagyománya, hogy a Hungarikum Együttes újévi koncertjével nyitjuk az új évadot, tehát a 2022. évet is.

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Az egyre kevésbé átlátható okból tomboló világjárványügyi intézkedések következtében már úgy tűnhetett, hogy a hagyomány megszakad, hiszen két éve, azonban csupán csak 40 előadással ezelőtt nyitottuk utoljára hagyományainkhoz híven Hungarikum újévi koncerttel az évet.

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjviLkQHERT6e3LKKs0u9r_SYxUDe1arqB96o7CMeQBarKiX19M7FCgigsEHiYFmH_a8iAMvHgsDU-uDJvpbbAidaqtrUtRfxD5_x1dUFzztydBUDK8lRcdk-dZT988OYUsduigwihSxF1t/s1600/Hungarikumas%C3%B6rkertben.jpg
Mudris Anett és Kremnitzky Géza (Anno)
2011. január 4.i
évadnyitó újévi koncertje
(részlet) még a névadó helyszínen,
a Hétvezér Sörkertben, a Huba u. 7.-ben
Most a már több, mint évtizedes hagyományunkat tartva a Fejér Szövetség 531., egyben a 2022. évi első Hétvezér Estje "Hungarikummal szolgál" újra, mintegy nyitányként az újra

Amint Székesfehérvár számára az Aranybulla kihirdetésének 800. évfordulója, úgy szövetségünk életében is fergetegesnek ígérkező 2022. év Fergeteg havának 4. napján Kremnitzky Géza és Mudris Anett nyitóelőadásával, dalestjével folytatódódnak - töretlenül - a Hétvezér Esték, a FEJSZE közéleti és közművelődési előadásai a Királykút Emlékházban. 

Hagyományszeretők, -tisztelők, -teremtők és -őrzők lévén Anett és Géza dalestjével várjuk vissza szövetségeseinket, pártolóinkat és minden kedves vendégünket az újesztendő köszöntésére. A jó felütés fél siker! Nyissunk együtt egy újabb fényesen fejér esztendőt közösen - "Hadd legyünk mink is tiszták, hősök, szentek!" - fejérek Fejérben!
 
Az estre minden szövetségesünket, pártolónkat hívjuk és minden érdeklődőt szeretettel várunk! Addig is Adjon az Isten igaz szót ez új esztendőben!

Ajánljuk tisztelettel az előadást figyelmükbe, azaz várunk minden régi és új érdeklődőt

 2022. év Vízöntő - Nagyboldogasszony - Fergeteg - január havának 4. (Hunor) napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Kremnitzky Géza és Mudris Anett
Újévi Hungarikum koncertjére

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk abban is, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

Főszervező: Simon Irén
Műsorszerkesztő: Sajó Mária
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése