2022. január 9., vasárnap

Grandpierre Attila "Az ÉLET Könyve" című könyvbemutató előadásával folytatódnak a Hétvezér Esték

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Grandpierre Atilla fizikus, csillagász, zenész, őstörténet kutató: Az Élet Könyve

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Dr. Grandpierre Atilla csillagász, őstörténet kutató, zenész előadó lesz a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozatának, a Hétvezér Eték 532. előadója a Királykút Emlékházban 2021. január 11-én 18:00 órától. Atilla fáradhatatlan munkásságát az is jelzi, hogy az egyik leggyakrabban látott előadó vendégünk. Legutóbb 2020. szeptemberében, a "A magyarság őstörténelmének rendkívüli és világtörténelmi jelentősége" címmel tartott 10. előadására a környező településekről és megyékből is érkeztek érdeklődők. Majd minden második előadása egy-egy újabb könyvének bemutatója is, amint a 400. Ünnepi Hétvezér Esténken is történt -  pandémiás őrület okozta kényszerszünetek miatt már mintegy hét híján - 4 évvel ezelőtt (Fehérvár TV).

Előadónk most is egy - bevallása szerint már ifjú kora, tehát emberöltőnyi idővel ezelőtti felismerése óta tervezett - új könyvének bemutató előadásával érkezik a királyi városba. Korábbi csillagászati kutatásaiba is betekintést nyújtó,  még a helyreállításra váró Országzászló téren az élő világegyetemről tartott lenyűgöző előadásának ismeretében a Hétvezér Esték látogatói számára előadásának - és könyvének - témája, ha kevésbé is meglepő, mégis különlegesnek ígérkező lehet. "Az Élet Könyve" cím mély, jelen körülmények között már nélkülözhetetlennek is nevezhető filozófiai, tehát - nem túlzás, hogy - bölcseleti kérdéseket feszeget.

Előzetesként szolgáljon saját legfrissebb beharangozója (alább), illetve egy korábbi felvétel (fenti képre kattintva), amelyben Kassai Lajos lovasíjász kaposmérői területén válaszolt a - résztvevőknek egyöntetűen - feltett kérdésre: HOGYAN TOVÁBB?

Grandpierre Atilla: Az Élet Könyve
| 2022-01-07 |

A legfontosabb tudás az, ami a javunkra, az életünk javára szolgál. Az Élet Könyve az életre vonatkozó legfontosabb tudást igyekezett összegyűjteni, a lehető legmélyebben és legegyszerűbben, vagyis egységes egészként megérteni, és megvilágítani, mi a döntő lépés az igazi élet felé. Életünk legdöntőbb kérdése nem a párválasztás vagy a pályaválasztás, hanem annak az élet- és világfelfogásnak a megalapozása, amelynek alapján felfogjuk az életet és a világot, s amelynek alapján az egyes élethelyzetekben döntéseinket meghozzuk. Mivel életünket döntéseinkkel mi magunk alkotjuk meg, kulcsfontosságú, hogy világosan megértsük az élet és a világ lényegét, hogy döntéseinket ennek alapján hozhassuk meg. Aki kinyitja Az Élet Könyvét, kaput nyit az életfilozófia átfogó megalapozása, az életünk felemelése felé.

Soha nincs elegendő időnk arra, hogy minden megoldandó feladatot megoldjunk, de mindig van elegendő időnk arra, hogy a legfontosabb feladatainkat megoldjuk. Aki szeretne még teljesebb, jobb és felemelőbb életet élni, annak szívből ajánlom, nyissa ki az Élet Könyvét!

Ajánljuk tisztelettel az előadást figyelmükbe, azaz várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Vízöntő - Nagyboldogasszony - Fergeteg - január havának 11. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Grandpierre Atilla
Az Élet Könyve - az életfilozófia átfogó megalapozása
című könyvbemutató előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

Főszervező: Simon Irén
Műsorszerkesztő: Sajó Mária
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése