2022. október 9., vasárnap

Ertsey Attila építész előadása most párhuzamos társadalom építésének lehetőségeiről szól

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Ertsey Attila építész: Hogyan építsünk párhuzamos társadalmat?

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Egy nap híján éppen egy év után lesz újra a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Est előadó vendége Makovecz Imre (1935-2011) tanítványa, Ertsey Attila építész, a Kós Károly Alapítvány kuratóriumi elnöke, az önfenntartó házak és településekkel foglalkozó ökologikus építészet meghatározó alakja.

Előadónk 2018-ban alapította az Európai Közép negyedéves folyóiratot, mely a jelenkor válságjelenségeit, mint szimptómákat tekinti át és az új paradigma megvalósításán dolgozik. A már sürgető szellemi és életmódbeli váltásra szólítja hallgatóit az ökológia változásokon túl az ún. "Great Reset" világméretű elképzelés hatására megváltozott világban.

Ertsey Attila előadása mintegy folytatásaként is szolgál a "Válaszunk a Nagy Újraindításra" című, egy évvel ezelőtti előadásának, hiszen az akkor felvázolt globális válság és következményei csak bővültek és fokozódtak, s a kiút lehetőségein, felelős cselekvési terveken túl egy év tapasztalatára alapozva az 568. Hétvezér Estén már a társadalmi életünk átalakításáról lesz szó.

Ajánljuk az előadást és egyben a Hétvezér Esték októberi programját figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Mindszent - Magvető - október havának 11. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Ertsey Attila építész
Hogyan építsünk párhuzamos társadalmat
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est! 

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése