2023. április 9., vasárnap

New Age, Új Kor, vagy Új Kór? - Szigli Szabolcs válaszol az 590. Hétvezér Estén...

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Szigli Szabolcs: A new age vallás leleplezése és az igazi spiritualitás

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!
 
Szigli Szabolcs lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték címmel rendezett közművelődési és közéleti előadás sorozatának 590. előadó vendége.
 
Szegedi születésű, ám fehérvári előadónk egyszerű hétköznapi embernek vallja magát, aki harminc évig élte az átlag liberál ateista életet, mígnem élete radikális fordulatot vett, magával rántotta az ezoterikus vallás, melynek hipnózisában közel hat évet töltött el. Kiébredése után életcéljává vált, hogy feltárja eme család és nemzetellenes filozófia hátterét, célját, mélységeit, s közzé tegye azt, mert csak "kishazánkban" is milliók érintettek.
 
Szabolcs gépipari technikumi végzettségének megfelelően a hétköznapokban is elsősorban reál tevékenységet folytat, de humán vénája mindmáig legalább annyira erős maradt; mélyen érdeklik a vallások és jelen korunk történéseinek mélyebb történelmi és filozófiai háttere.
 
Előadásában és világhálón elérhető könyvében arra kíván rávilágítani, hogy tapasztalatai és véleménye szerint: "Mi a New Age? Mi az ezotéria? Mi az okkultizmus? Hogy jutottunk idáig?"
 
Beharangozóként álljon itt facebook oldalán megjelentetett könyvajánlója:

A new age vallás leleplezése és az igazi spiritualitás - avagy a keskeny út, rövid könyvajánló

Több éves munkám eredményeként osztom meg a new age vallás leleplezésére írt könyvem. A New Age egy olyan vallás, melynek hívei nincsenek tisztában azzal, hogy egy vallás jól körülírható dogmarendszer szerint élik életüket és valójában szinte egyedüliként hiszik magukról, hogy "fel vannak ébredve". Tudom, mit beszélek, hat évet én magam is eltöltöttem benne és még annyit már azon kívül.
Ha valaki bármilyen módon is kapcsolatban áll ezoterikus, „spirituális” tanokkal, erősen javallott hitének, "hitrendszerének" felülvizsgálata!
Ha csak kicsit is érintett vagy, annyit kérek, tedd próbára a hited! Ha igazságon alapszik, akkor nincs mitől félned, hiszen ki kell álljon bármilyen tűzpróbát.
A könyv letölthető az alábbi két fájlmegosztó linkről:

Ajánljuk az előadást és a Hétvezér Esték programját figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2023. év Tavasz - Szent György - Szelek - április havának 11. napján (kedden) 18:00 órától 
a Királykút Emlékházban
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.) 
Szigli Szabolcs
A new age vallás leleplezése és az igazi spiritualitás
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése