2024. július 7., vasárnap

"Oltani vagy nem oltani" lesz újra a kérdés a 643. Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Dr. Tamasi József belgyógyász magánorvos: Hogyan kéne az illetékesek levonják a tanulságokat az elmúlt 4 évről?
 
Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!
 
Dr. Tamasi József orvos,
természetes gyógymódokkal és főként életmódváltással gyógyító belgyógyász
, Caraka (ejtsd Csaraka) Alapítvány, az Új Magyar Orvosi Kar Egyesület (UJMOK) elnöke és a SZKÍTA Egyesület operatív elnöke  lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozata, a Hétvezér Esték 643., s azon belül a "Legyen választható a jelenleg még kötelező védőoltás" mozgalom támogatásaként kiemelt programként indított egészségvédelmi sorozat 3. előadója.
Előadónk 2023-ban hatalmas ellenszélben a Szent-Györgyi Albert Orvosi díj Dél-Kelet Magyarországi területének díjazottja lett több mint 200 jelölt közül, amely ma Magyarországon a legrangosabb kitüntetés a gyakorló orvosok között és a páciensek, munkáját megbecsülő szimpatizánsok szavazata alapján ítélik oda.
 
Tamasi dr. számtalan könyvet írt és adott ki az életmód, a táplálkozás és a természetes gyógymódok területén. Legújabban - részben az Új Világrend” - Great Reset - alternatívájaként általa alapított Egyesítsük Erőinket Mozgalom keretében Robert F. Kennedy tudományos könyvét szerkesztette és jelentette meg magyarul is: „Oltani vagy nem oltani” címmel.

Dr. Tamasi József belgyógyászatból és népegészségtanból is szakvizsgázott orvosként a természetgyógyászat szinte valamennyi ágát ismeri, vagy képzettséggel rendelkezik azok területén. Ő a főszerkesztője és az egyik legjelentősebb szerzője annak tankönyvnek, amelyből a természetgyógyászok ma is tanulnak és vizsgáznak. 1998 óta 8 területen hivatalos állami vizsgáztat, két területen a miniszter által kinevezett honoris causa vizsgáztatója. Mindemellett tanult és dolgozott különböző németországi klinikákon, a távol-keleten, Kínában, Indiában, Dél-Koreában. 2010-14-ig Olaszországban saját praxisában dolgozott belgyógyászként, ahol az itthon is ismert profiljával gyógyított. Vezetőségi tagja, volt többek között a Magyar Fitoterápiás Társaságnak, az Akademie Mondiál nevű nemzetközi társaságnak, a Magyar Természetgyógyász Társaságnak, Magyar Wellness Társaságnak is.
 
Korábban itthon a kiskunfélegyházi kórházban dolgozott 5 évig, majd a Nemzeti Egészségvédelmi Intézetben főosztályvezetőként 10 évig, ahol a „Természetgyógyászat az Egészségvédelemben” nevű program vezetője is volt. 32 éve viszont belgyógyász magánorvosként ugyanúgy diagnosztizál, mint általában a belgyógyászok, azonban többnyire nem gyógyszerekkel, hanem természetese gyógymódokkal és életmód váltással gyógyít. A népegészségtani ismereteire alapította azt a felvilágosító munkát, amelyet a megdöbbentő módon túldimenzionált és máig be nem vallott módon megdöbbentően rosszul kezelt "Covid járvány alatt az emberek megmentéséért használt.
 
Tamasi dr. ellen a COVID "pandémiás" időszak alatti megszólalásai miatt 5 eljárás van még folyamatban. Kettő büntető ügy, három orvos-etikai és abból létrehozott bírósági eljárás. Jellemzően ezek mindegyikét a Magyar Orvosi Kamara tisztségviselői indították. Csupán kettő bírósági pere zárult le eddig, ahol jogerős döntés van, melyeket viszont ő indított. Egyik egy sajtó per, amelyet a TELEX nevű lap ellen, annak valótlan, Tamasi dr.-t lejáratni szándékozó állításai miatt indított és jogerősen meg is nyert. A másikat a rendőrséggel szemben, amelyet a 2021-es utcai maszkviselési és a gyülekezési tilalom állítólagos megsértése címén kiszabott büntetés eltörlése miatt indított. Ez utóbbit is jogerősen nyerte. Ezen eljárások keretében kétszer tartottak nála, családjánál hajnali órákban házkutatást, jellemzően mindig karácsony előtt és több eljárásban milliós nagyságrendű büntetéseket szabtak ki rá. Nem fogadta el az ügyészségnek azt a nagylelkű ajánlatát sem, hogy ha elismeri bűnösségét és fizet 750 ezer forintot, akkor eltörlik a feljelentését. Ebben a büntető perben első fokon is Dr. Tamasi József nyert.

Több hasonló rémhírterjesztési perben szakértő tanúként támogatta a vádlottakat, ezek egyike már sikeresen lezárult és a vádlott ellen megszüntették az eljárást. Ezen megpróbáltatások ellenére életvidám és meggyőződése, hogy ezek a nehézségek azért érik őt, hogy az igazság felszínre kerülhessen. 

Tamasi dr. előadásában az elmúlt időszak tanulságait foglalja össze, majd teszi fel és válaszolja meg a "költői" kérdést, hogy 

Hogyan is kéne az illetékesek levonják a tanulságokat az elmúlt 4 évről?

Ajánljuk látogatóink figyelmébe az előadást és a Hétvezér Esték programját, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt

2024. év Nyárhó - Szent Jakab - Áldás - július havának 9. napján (kedden) 18:00 órától 
a Királykút Emlékházban
(Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.)
Dr. Tamasi József belgyógyász magánorvos
Hogyan kéne az illetékesek levonják a tanulságokat az elmúlt 4 évről?
 című előadására

A Hétvezér Est Rendezősége nevében:
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

1 megjegyzés:

  1. avarok Feri dr
    https://www.youtube.com/watch?v=vHJA03kArFw&list=PLvHMC_t2ji5NxOSHNaNQb63ElPK5-1U1m&index=208&t=6s

    VálaszTörlés