2009. november 17., kedd

Magyarok Szövetsége fórum volt Mezőfalván


Soha nem lesz párt a Magyarok Szövetsége!” – biztosította hallgatóit Dr. Boór Ferenc előadó.
A Művelődési Házban csütörtök este hat órakor megtartott vitafórumon a magyarok összefogásának fontossága kapott fő hangsúlyt. Nem számít, ki, milyen nemzetiségű a sokszínű hazánkban, egy fontos: A magyaroknak össze kell fogni!
A kis késéssel induló előadáson a mezőfalvi politikai vitafórumokhoz hasonlóan, jó három tucat ember vett részt.
                                 
Himnusz és közös ima után aktuális politikai és gazdasági kérdéseket vetett fel az előadó. A hangulati elemeket sem nélkülöző vitafórumon említésre került a bösztörpusztai országos találkozó, a magyar hitelezési rendszer, a politikai elit csalárd életvitele. A Magyarok Szövetsége erős kritikával illette a hazai politikai élet szinte minden pártját, de ajánlásokat is megfogalmazott a jövőre nézve.
Természetesen, aki a politikába belekeveredik, az nem ússza meg „pofonok” nélkül A Magyarok Szövetsége is kapott már ilyen „pofonokat”, hiszen nem egyszer  éri a modern kori pogánykodás vádja.  Nehezen is találnak fogást a szervezeten, mert önfenntartók. Támogatást a pártokkal ellentétben, ők nem kapnak. Költségeiket a tagok munkáiból és hozzájárulásaiból fedezik.
Mára már 70 ezerre becsülhető a hagyományt tisztelő és őrző szervezet, mely a mai vitafórummal azt a célt kívánta elérni, hogy Mezőfalván is legyen képviseletük.
A vitafórum végén közös beszélgetéssel zárult a rendezvény. 

Forrás: http://www.mezohir.info/index.php




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése