2014. december 30., kedd

Vízkereszt napján Évadnyitó Újévi Koncerttel várja vendégeit a 252. Hétvezér Est és a Hungarikum együttes

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Mudris Anett és Kremnitzky Géza: Újévi Vízkereszt koncert - Évadnyitó Hétvezér Est

A Fejér Szövetség 252. Évadnyitó Hétvezér Estjének vendége a Hungarikum együttes. Hagyományainknak megfelelően ismét a Hungarikum együttes koncertje nyitja meg a  Hétvezér Estek újévi rendezvénysorozatát. Soha jobbkor, mint Vízkereszt napján. Mudris Anett és Kremnitzky Géza - nagysikerű fehérvári karácsonyi koncertjük után - immáron hatodik alkalommal lépnek fel nálunk, ezúttal a Miss Tee teázóban. 

Megszólalásuk jellemzője a gyönyörű énekhang, hozzá méltó hangszeres kísérettel. Az együttes népdalokat, népdal-feldolgozásokat, istenes énekeket, saját dalokat és vers-megzenésítéseket játszik – nagy tanítóik szellemiségében érlelt - letisztult formában.

Vallják „a dalt előadni, és nem felhasználni szeretnénk.” Koncertjeik alatt a közönség örömmel fogadja a rég hallott, ismerős dallamok míves – a hagyomány jelentőségéhez méltó előadását. A program része a közönség megénekeltetése is. A Hungarikum együttes újra csodálatos népdalfeldolgozásokkal és saját dalokkal örvendeztet meg bennünket a maguk varázslatos akusztikus stílusában.

Szeretettel várunk mindenkit az együttes és közösségünk hagyományos évadnyitó újévi koncertjére. 

Az előadás ideje: 2015. január 6. kedd 18 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, Miss Tee Teabolt, Ady Endre. u. 32. I. em.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése