2014. december 4., csütörtök

Meghívó egy zseniális könyvbemutatóra: ifj. Tompó László Mélyszántás – Történelmi titkaink címmel a 250. Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est... 
Ifj. Tompó László: Mélyszántás – Történelmi titkaink
 
Tompó László irodalomtörténész, a HUNHÍR hírportál főszerkesztője lesz a Fejér Szövetség vendége a  250. Hétvezér Estén, immár 12. alkalommal.

Ezúttal első megjelent könyvét, a Mélyszántás-t mutatja be a fehérvári hallgatóságnak. A kötethez Raffay Ernő történész írt ajánlást, aki kiemeli a fiatal magyar, katolikus gondolkodó teljes körű ismeretanyagát,amivel fel van vértezve a témák megírásához, valamint a szakmai bátorságát, amely a tudományos kutatásban a létező legnagyobb.

A kötetet nagy sikerrel mutatták be október 30-án a Két Hollós könyvesboltban.

Pap Gábor, ismert művészettörténész már a bemutató napján elolvasta és telefonon csak ennyit mondott: "Gratulálok ehhez a könyvhöz mindkettőtöknek! Tompó László egy zseni! Régen olvastam ennyire tárgyilagos - minden indulattól mentes - ám mégis lényegre törő könyvet!" 

Megtudjuk belőle, miért lehetünk büszkék őseink önvédelmünket szolgáló jogtiszteletére, továbbá, miért állíthatjuk, hogy Trianont nem Trianonban csinálták, s országunk feldarabolásának melyek a máig élő sokkhatásai és örök tanulságai. Elemzi az „őszirózsás forradalom” és a „proletárdiktatúra” kulisszatitkait is, valamint értékel számos, történelmünk alakulása szempontjából oly meghatározó papegyéniséget, mint Prohászka Ottokárt, Bangha Bélát és Uzdóczy-Zadravecz Istvánt, végül pedig feltárja a mindmáig elkendőzött teljes igazságot 1956-ról.Szeretettel várunk mindenkit erre a nagyszerű eseményre,ahol ismét lehull a lepel és feltárulnak történelmünk titkai, az előadó objektív, tárgyilagos, ám hihetetlen erőt, kitartást sugárzó előadásmódjában. 

Az előadás ideje: 2014. december 9. (kedd) 18 óra 
Helyszín: Miss Tee Teabolt, Székesfehérvár, Ady Endre u. 32.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése