2014. december 12., péntek

Meghívó a Karácsonyi Hétvezér Estre: Dr. Boór Ferenc "Népek és emberek magyarul" címmel a 251. Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Dr. Boór Ferenc: Népek és emberek magyarul

Karácsonyi Hétvezér Est

Az alcím nem kevesebb, mint: „A történelemhamisítás homályából előtörő igaz magyar történelem 

A 251. Hétvezér Esten, - amely egyben évzáró est, - folytatódik az az előadás sorozat, amelyet Szántai Lajos, Raffai Ernő, ifj. Tompó László, Tóth Gyula és más nagyszerű előadók korábbi előadásai, neve fémjelez és lépésről-lépésre megvilágítja az eddig a történelemhamisítás homályában tartott igaz magyar történelmet.

Dr. Boór Ferenc előadásában szó lesz eddig ismeretlen, vagy csak kevesek által tudott magyar krónikákról, a honvisszafoglalásról, a Turul-ház többszöri bejöveteléről, visszatéréséről. Az eurázsiai szkítaságról, a nyugat-európai népek sokaságáról és uralkodó házairól, köztük az angol-szász és frank királyságról, a Nagy Királyról avagy Károlyról, Atila-Eteléről, Aladárról, Csabáról, Arthurról, a Meroving és a Karoling házról, Nagy Konstantinról. Ki hallott a longobárd-lombárdokról, vagy az avar-ibér emberekről, székely-magyar szikamberekről, tenger magyarokról, magyar tengerekről, gótokról, gepidákról, dana-dán dákokról, etruszkokról, honi, keleti és nyugati hunni-hunnokról?
 
Az előadó szigorúan a régészeti leletek, a génkutatás eredményei, az élő nyelv és az írott krónikák tényeire támaszkodva rántja le a leplet a magyarság igaz történetét elfedő, akadémiai ferdítő-fordító hamis történelemszemléletről. Jöjjenek el, győződjenek meg erről, Advent közepén, a csillagok különleges együttállásakor, a téli napforduló előtti, a Kerecseny-Karácsony előtti, ez évi utolsó Hétvezér Est előadásán!

 
Az előadás ideje: 2014. december 16. kedd 18 óra
Az előadás helye: Székesfehérvár, Miss Tee Teabolt, Ady Endre. u. 32. I. em.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése