2015. december 18., péntek

Fénylánc Magyarországért- Fénylánc a Királyok Városában is

Fénylánc Magyarországért - Fénylánc a Királyok Városában, Székesfehérváron is, az ARANYBULLÁNÁL
2
015. december 21-én, hétfőn este 18:00 órakor

Nyolcadszor fut végig a Fénylánc a világban az év legsötétebb napján. A nyolc a kezdet és a vég egybeérése, a végtelen. Az ősi magyar hagyományok szerint a fény ünnepe ez a nap, a Napisten újjászületésének és a téli napfordulónak a napján. Őseink szokása szerint ez az Új Év kezdete. Ez minden évben az a nap, amikor a leghosszabb az éjszaka, a legnagyobb a sötétség a külső világban, de ekkor a legnagyobb a fényesség a belső világban. A természet átfordul a téli, látszólag halott időszakába, de az ember ekkor tudja véghezvinni a legnagyobb belső munkáit. Minden ősi nép emlékezetében és életében él a napforduló ünnepe, a fény újjászületésének ünnepe.

Most rajtad a sor, nincs veszítenivalód, gyújts tüzet kívül és belül. Legyünk mi is része a fényláncnak, adjuk hírül Istennek és Embertársainknak, hogy él a magyar és élni fog!  Énekeljük el együtt ezen az estén, nemzeti imáinkat, melyek újra összekötik Nemzetünket. Csatlakozzunk idén is közösen a Fénylánc Magyarországért országos megmozduláshoz, újraéledő hagyományunkhoz. 


Este, ha kigyulladnak a fények az Égen és a Földön, újra együtt lesz a Nemzet. Jézus a Megváltó hamarosan újra megszületik a Fénnyel. 

Karácsony, Kerecseny, a fény újjászületésének ideje bennünk és a természetben. Közös ünnepre hívnak a Fejérek minden magyar érzelmű fehérvárit és környékbelit. Ifjakat, kevésbé ifjakat, korosat és kortalant, családokat, egyedül és közösségben élőket, szülőket, nagyszülőket, leendő szülőket, gyerekeket, unokákat.

Mindenkit szeretettel várunk! 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat  



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése