2015. december 3., csütörtök

Szabadságot Istvánnak! Jogot a HVIM kézdivásárhelyi vezetőjének!

Az MVSZ kiáll Beke István és az ő igazságáért tüntető kézdivásárhelyiek mellett

https://www.youtube.com/watch?v=lopEtCEqlQU
Helyszíni felvétel a tüntetésről a képre kattintva látható
A Magyarok Világszövetsége szolidaritást vállal a Kézdivásárhelyről Bukarestbe elhurcolt és letartóztatott Beke Istvánnal és az ő igazságáért tüntető kézdivásárhelyi polgárokkal. Az MVSZ követeli: a román hatóságok bizonyítsák hitelt érdemlően, hogy Beke István valóban bűncselekmény elkövetésére készült. Ennek hiányában pedig, tegyék lehetővé, hogy szabadlábon védekezzék.

A Magyarok Világszövetsége arra figyelmeztet, hogy a párizsi terrortámadások örve alatt különböző titkosszolgálatok, az általános terrorizmus-ellenes hangulatot politikai ellenlábasaikkal való leszámolásra használhatják. Ennek a szándéknak mindenképpen gátat kell vetni.

A Berke István mellett kiálló kézdivásárhelyi tüntetésről készült video itt tekinthető meg:

MVSZ Sajtószolgálat
8832/151202

„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)
A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)
A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.
A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.
Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése