2017. január 29., vasárnap

Önfia belülről rágta sebét, s önfia is gyógyíthatja, ha leszereli végre a fertőző szikést

Írtunk már eleget Werbőczy István érdeméről: Hóman Bálint: "összetartotta a politikai nemzetet", avagy Werbőczy érdeme. Arról, hogy általa még utoljára rögzítésre kerültek a szkíta-hun-magyar folytonosság történelmi tényei.

https://www.youtube.com/watch?v=88D4DUuW4BE&t=1081s
Andrásfalvy Bertalan: Néprajz és magyar történet című
előadása a képre kattintva megtekinthető
Azonban nem volna helyénvaló, ha nem esnék szó vétkéről, megalkuvásáról is. Arról, hogy legnagyobb művével - mondhatni életművével -, a Tripartitummal teremtett jogalapot arra, hogy az akkori és későbbi ún. "nemesség" hatalom- és vagyonéhségében hosszú évszázadokra, máig hatóan jogfosztottá és a megtermelt javakból egyre inkább kitagadottá, kifosztottá tegye a föld- és kézmíves magyarságot. Azt a magyarságot, akiknek köszönhető volt évezredeken keresztül a Kárpát-medence kivételes műveltségi és jövedelemtermelési gazdagsága.

Ezért is érdemes meghallgatni Andrásfalvy Bertalan előadását, hogy tisztán lássuk a török idők után jogfosztottá tett magyarság sorsát. Az "új nemesek", az újkori magyar értelmiség többsége az, amely megosztottságával, pártosságával és fennhéjázó megalkuvásaival mélyíti a magyar nemzet testén esett sérüléseket, amely a három részre szakadt, majd a Trianonnal felnégyelt ország egészségének helyreállítását akadályozza tudatlanul, vagy tudatosan (egyre megy). Akkor sem, s azóta sem a kézműves polgárság vagy a földműves parasztság árulta a nemzet vagyonát, s árulja el a nemzetet.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

1 megjegyzés:

  1. eNNÉL SOKKAL RÉGEBBI A BAJ:
    László Dorogi 01.28.-ra:
    A megoldás csak az önfenntartóképes megélhetés megszervezése! Hiába hirdetem, alibi tevékenységek-önkielégítés zajlik 1988 óta, és álmodozás! Most már szervi bajaim miatt hidegben nem tudok 2 órát kinn lenni... pl. 1992-ben fogalmaztam meg elsőként, 93-ban a 3. jövőkutató konferencián 5 percben vázoltam, stb.
    DE a hatalmi álmok mindeddig felülírták a mindennapos munkavégzést, az azóta elveszített 5 millió nyomorban élő nem olvas, nem ír, nem cselekszik, csak imádkozik!
    És ez a magyarság veszte 3000 év óta!
    Hozzászólások
    Szabo Janos Ezer éve!

    László Dorogi Amúgy Kánaán elvesztésével kezdődött! Amikor kiirtották a magyarrá avatott tudósokat Kánaánban, és CSAK a katonaság + a nép tudására zuhant vissza a Magyarság képessége! Azonban addigra is csak "Istenben bízva" cselekedtek a világ változásait figyelmen kívül hagyva.
    A "Tudás Népe" lezüllött a "Vallás Népe" szintre, és a feltörekvők még a vallást is kicserélték kb. 2000-1500 éve!
    Sajnos 1000 éve pedig a népérdekű vezetést tulajdon érdekűre cserélték Géza és vezető társai! Vajkot már ebben a szellemben nevelték Római Katolikusként!
    A Tudás népe, a Cselekvő Magyarság változott Imádkozó Magyarrá, se tudása, se cselekvő képessége, se hite önmagában nem maradt!
    Mindezt újra kell létrehozni,
    ezért kell a Munkát Mindenkinek Megélhetésünkért.doc megérteni és a létfenntartást munkával beindítani!

    VálaszTörlés