2017. május 3., szerda

Ha kell, akkor egy tárogató szavával, de az igazság, s ami vele jár, visszatér

Nem! Nem! Soha!
Ne feledd testvér, hogy bármi is történik, bármilyen hosszan tart, az igazság hangja, ha kell, egy tárogató szavával, de mindig aranyat ér! Amit Trianon elvett, hamarosan visszatér!

Magyarország-Székelyföld 8:5 - Patrubány Miklós: Trianon úrrá leszünk!

https://www.youtube.com/watch?v=2s1XIXMlmqc&authuser=0
A felvétel a képre kattintva meghallgatható, megtekinthető
Trianon „átmeneti eset népeink történetében, amelyen úrrá leszünk!" – mondta a négyezer néző üdvrivalgásától követve 2017. május 1-jén Dunaújvárosban a 4. Magyarország-Székelyföld (8:5) jégkorong válogatott mérkőzés záróünnepségén Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke. Vargyas László volt válogatott jégkorongozó,  a székely-magyar válogatott mérkőzések kezdeményezője az MVSZ elnökét kérte fel az első összecsapások fővédnökévé.

Az Elnökség több tagja kíséretében – Bottyán Zoltán elnökhelyettes, Oláh István térségi elnök, Fuksz Sándor, Hompoth Zoltán, Horváth István, Kádár Dániel, Zombory István – az MVSZ elnöke három-három Magyarságtudományi Füzetet ajándékozott a két válogatott tagjainak: a magyar nemzetet meghatározót, a székely népet bemutatót és a Petőfi Sándor szibériai elhurcoltatását bizonyítót.

A mérkőzés végén lezajlott ünnepi mozzanatot ide, vagy a képre kattintva tekinthetik meg.

A telt házas dunaújvárosi mérkőzés teljes bevételét, mintegy négymillió forintot a sportcsarnokban jelen levő Böjte Csaba által életre hívott Szent Ferenc Alapítványnak adományozták. 

A felvételen Vesztergám Miklós tárogatózik. 

MVSZ Sajtószolgálat
9237/170502


„A Magyarok Világszövetsége jogelődjének tekinti a Kossuth Lajos, Klapka György és Teleki László által 1859-ben Párizsban életre hívott Magyar Nemzeti Igazgatóságot.” (Alapszabály)

A Magyarok Világszövetségének létértelme abból fakad, hogy a magyar nemzet a XX. század két világháborúja következtében szétszakítottságban él, és a kommunista, majd a globalizációs és uniós erőtérben a magyar állam államközi egyezmények alávetettségében működik. (Alapszabály)

A 2004. december 5-i népszavazás a Magyarok Világszövetsége több, mint hét évtizedes történetének legjelentősebb nemzetstratégiai cselekedete.

A Magyarok Világszövetségének elnöke és minden tisztségviselője fizetés és tiszteletdíj nélkül végzi nemzetszolgálatát.

Az MVSZ Sajtószolgálat közleményei olvashatóak a www.mvsz.hu honlapon is. Hírlevelünkről való leiratkozáshoz, küldjön üres levelet a sajtoszolgalat@mvsz.hu címre, amelynek tárgy-rovatában mindössze ennyit közöl: Leiratkozás.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése