2019. március 2., szombat

A gyógyító- és szeretetkód

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Varga István: Gyógyító- és szeretetkód

A 452. Hétvezér Est vendége Varga István mérnök, vállalkozó, aki a világhálón talált rá egy érdekes módszerre, amelynek segítségével egy elhúzódó egészségügyi problémája sikeresen megoldódott.
Ezután alapította meg a Gyógyító és Szeretet Kód Klubot Székesfehérváron, hogy ezt a bevált öngyógyító módszert mások számára is megismerhetővé tegye. A klub ingyenes, csütörtökönként tartja foglalkozásait és lelkes tagjai több sikertörténetről, tapasztalatról számolhatnak be az alapítása óta.

A gyógyítótechnika egy amerikai orvostól, Dr. Alex Loydtól származik, aki felfedezte, hogyan lehet egy, a testben lévő fizikai funkciót aktiválni, mely eltávolítja a betegségek akár 95%-ának forrását is. Dr. Loyd felfedezéseit vizsgálatok (és több ezer ember is) igazolták – a világ minden tájáról -, akik használták a gyógyítókód rendszert, gyakorlatilag bármilyen fajta testi, lelki vagy emberi kapcsolatokat érintő problémára, csakúgy mint a karrierjükben vágyott áttörés megvalósítására.

A módszer "A gyógyító kód" című könyv alapján könnyen elsajátíthatóvá vált, így rövid idő alatt több nyelvre lefordították és magyarul is megjelent. A nemzetközi siker hatására a szerző megírta második sikerkönyvét is: A szeretet kód – az akaraterődön túl címmel. A két kód együttes alkalmazása nemcsak a gyógyulás hatását növeli hanem arra is rávezetnek, hogyan legyünk boldogok és sikeresek az élet minden területén.

Az est folyamán lehetőség nyílik az új öngyógyító módszer kipróbálására, amelyhez Marosfalvi Imre Enrico zenéje szolgáltatja a hátteret.

Mindenkit szeretettel várunk aki jobbulást szeretne elérni vagy csak egyszerűen új ismeretekhez akar jutni, vagy szemléletmódján szeretne változtatni.
 

Az előadás után CD-k és könyvek vásárlására is lesz lehetőség.

Előadó: Varga István mérnök, vállalkozó
Cím: A gyógyító- és szeretetkód
Időpont: 2019. Böjtmás - Kikelet hava, azaz március 5., kedd 18.00 óra
Helyszín: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése