2019. március 24., vasárnap

A Szent Korona Lovagrend nagymestere a márciusi utolsó Hétvezér Est vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est… 
Dr. Bakos Batu, a Szent Korona Lovagrend nagymestere: A Szent Korona szerepe a végső időkben 

v. lovag Dr. Bakos Batu
A 455. Hétvezér Est vendége, előadója vitéz lovag Dr. Bakos Batu lesz, aki a Szent Korona-tan avatott és hiteles közvetőjeként ismert Kárpát-medence szerte.

A március 19.-re tervezett előadást váratlan esemény miatt el kellett halasztanunk, s a soron következő előadást hallhatták vendégeink a korábbi Hétvezér Estén. 

Azonban ami késett, el nem múlik. Nem többel, mint egy héttel később, mint korábban jeleztük, most, kedden folytatódik a magyar Szent Korona történelmi szerepét, jelentőségét, a magyarság életére gyakorolt és gyakorló hatását bemutató HVE előadás-sorozat.

Vallja, hogy „ránk, magyarokra kitüntetett szerep, magasztos és rendkívül nehéz feladat vár”. Ez a szerep, ez a magasztos feladat a Szent Koronában testesült meg. A küldetés záloga a Szent Korona maga. Napjainkban egyre gyorsuló ütemben halványul a küldetéstudat, gyengül a nemzeti érzés, mosódik el a sajátos eszmerendszer. Ennek helyreállítása, hétköznapjainkat és jövőnket meghatározó szerepének újbóli megismerése és felismerése, talán sohasem volt annyira időszerű, mint jelen korunkban, amikor a kereszténység megsemmisítése, a magyarság kiszolgáltatottsága, küzdelme, harca a végső időkben jár. Aki hallotta múlt havi  nyilatkozatát a Kossuth Rádióban, az tudja, hogy avatottabb előadót a Szent Korona történelmi és jövőnket meghatározó szerepéről nem is hallhat.

Mert a Szent Korona élő és ható valóság, melyet minden magyarnak ismét fel kell ismernie. Ennek az előadásnak, és magának az előadás sorozatnak célja az, hogy segítse minden honfitársunkat ebben a felismerésben.

Szeretettel vár mindenkit a Hétvezér Estek szervező csapata erre az előadásra is és a sorozat további részeire. 

Az előadás új ideje: 2019. Ígéret hava, március 26-án, kedden 18.00 órakor
Helye: Székesfehérvár Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése