2019. március 17., vasárnap

VÁLTOZÁS !!! - Előadás sorozat a magyar Szent Koronáról elhalasztva, de előadás lesz, azaz nem marad el!

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Változás történt a ma esti Hétvezér est műsorában. Dr. Bakos Batu előadását március 26-án tudja megtartani.  Helyette  a következő hétre tervezett előadónk Nagy Ferenc parapszichológus lesz a vendégünk.

Nagy Ferenc: A sorsodat Te alakítod


Az előadó asztrozófus, Reiki mester, parapszichológus ezeknek a tudásoknak és saját sorsának tapasztalataiból  kiindulva beszél egy mindnyájunkat érintő kérdésről, a Sorsunkról.

Ahogy az Életben sodródunk, néha azt érezzük, hogy ajtók nyílnak ki előttünk, hogy átmehessünk rajtuk. Máskor viszont ugyanezek az ajtók zárulnak be, és magunknak kell a kulcsot megtalálni, vagy a zárat feltörni, vagy akár az egész ajtót berúgni. A leglehetetlenebb helyzetekben pedig semmi sem mutatja, hol van a kijárat, de mégis képesek vagyunk azt megtalálni vagy kiépíteni az oda vezető utat.



Eleve elrendeltetett vagy irányítható-e a Sorsunk?! Erről és hasonló témákról lesz szó az est folyamán, ahol lehetőség nyílik egyéni hozzászólásokra, kérdésekre is.

Az előadás ideje: 2019. Kikelet hava, március idusa után 19-én, kedden 18.00 órakor
Helye: Székesfehérvár, Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25.

A tervezett előadás viszont elhalasztva március 26.-ra ...

A Szent Korona szerepe a végső időkben

v. lovag Dr Bakos Batu
Folytatódik a magyar Szent Korona történelmi szerepének, jelentőségének, a magyarság életére gyakorolt és gyakorló hatását bemutató HVE előadás-sorozat. A 454. Hétvezér Est vendége, előadója vitéz lovag Dr. Bakos Batu lesz, aki a  Szent Korona-tan avatott  és hiteles közvetőjeként ismert Kárpát-medence szerte. Vallja, hogy „ránk, magyarokra kitüntetett szerep, magasztos és rendkívül nehéz feladat vár”. Ez a szerep, ez a magasztos feladat a Szent Koronában testesült meg. A küldetés záloga a Szent Korona maga. Napjainkban egyre gyorsuló ütemben halványul a küldetéstudat, gyengül a nemzeti érzés, mosódik el a sajátos eszmerendszer. Ennek helyreállítása, hétköznapjainkat és jövőnket meghatározó szerepének újbóli megismerése és felismerése, talán sohasem volt annyira időszerű, mint jelen korunkban, amikor a kereszténység megsemmisítése, a magyarság kiszolgáltatottsága, küzdelme, harca a végső időkben jár.

A Szent Korona pedig élő és ható valóság, melyet minden magyarnak ismét fel kell ismernie. Ennek az előadásnak, és magának az előadás sorozatnak célja az, hogy segítsen ebben a felismerésben.

Szeretettel vár mindenkit a Hétvezér Estek szervező csapata erre az előadásra.

Az előadás új ideje: 2019. Ígéret hava, március26-án, kedden 18.00 órakor 
Helye: Székesfehérvár Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése