2022. szeptember 18., vasárnap

Borvendég Zsuzsanna az előadó vendég az 565. Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Dr. Borvendég Zsuzsanna: Magyarország kirablása

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Borvendég Zsuzsanna Magyar Érdemkereszt díjas (2022) történész, a Magyarságkutató Intézet tudományos munkatársa lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 565. előadó vendége. Előadónk az utóbbi években megjelent könyveinek eladási példányszámát tekintve méltán nevezhető Magyarország egyik, ha nem a legnépszerűbb történészének, hiszen hazánk 1945 utáni "trükkös" kifosztásának elemzésével foglalkozó könyvei foglalják el már hónapok óta a történelmi kategóriájú könyvek előadási listáinak dobogós helyeit.
 

"A hálózat pénze" című könyve az első hónapban három kiadást is megért. Előadásának témája ha nem is új keletű, honlapunkon is szerepelt már egy megdöbbentő tudósítás hazánk kifosztásáról Magyarország elrablása címmel, azonban Borvendég Zsuzsanna fenti című, illetve "A hálózat emberei", "Az impexek kora" és "A kádári Magyarország titkos élete" című könyveinek oknyomozó jellege, a titkosszolgálatok és hálózatok világát feltáró tanulmányai kézzel fogható valóságként tárja elénk, laikus olvasók elé is Magyarország gazdasági, pénzügyi fosztogatásának, kirablásának évtizedes módszereit.

Ajánljuk az előadást és egyben a Hétvezér Esték szeptemberi programját figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Szent Mihály - Földanya - szeptember havának 20. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Dr. Borvendég Zsuzsanna történész
Magyarország kirablása
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est! 

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

1 megjegyzés:

  1. Azov s a Sviss Garda Feri dr XD!
    -
    www.youtube.com/watch?v=mVo1kdSxpao&list=PLvHMC_t2ji5NxOSHNaNQb63ElPK5-1U1m&index=100&ab_channel=DraconesScythicus

    VálaszTörlés