2022. szeptember 12., hétfő

Vajon halványulnak már az 1956-ot "idéző" 2006-os események következményei?

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Dr. Bene Gábor: A 2006-os események árnyékában

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Dr. Bene Gábor közjogász, közíró lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 564. vendége. Legutóbb májusban járt nálunk legújabb könyvének bemutatójával "Erős várunk az alkotmányunk" címmel.
 
Termékeny íróként is többször szerepelt könyvbemutató előadással a Hétvezér Esték programján, azonban most, mint az 1956-os "forradalom" (és/vagy népfelkelés") 50. évfordulóján és az azt követő hetekben lezajlott 2006-os budapesti események tanújaként és az azt követő nemzeti mozgalmak cselekvő tagjaként osztja meg gondolatait és meglátásait a tragikus események hatásairól, máig ható következményeiről.

Gondolja valaki talán, hogy a 2006-ban elkövetett visszaélések elkövetőinek, vezénylőinek felelősségre vonása nélkül, azaz egy valamikor még szalonképtelennek számító "vagány" címmel közzé tett - tény feltárásban a legkevésbé sem jeles - filmmel feloldhatók az erkölcsi, szellemi és testi következmények?!
 
Ajánljuk az előadást és egyben a Hétvezér Esték szeptemberi programját figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Szent Mihály - Földanya - szeptember havának 13. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Dr. Bene Gábor közíró, közjogász
A 2006-os események árnyékában
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est! 

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése