2022. szeptember 25., vasárnap

Jövőnk a tét - Bardócz Zsuzsanna biokémikus az 566. vendég

 Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Dr. Bardócz Zsuzsanna: Az emberiség jövője, a jövő emberisége

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus, az MTA doktora lesz a Fejér Szövetség közéleti és közművelődési előadás sorozatának 566. előadó vendége. Előadásában azzal a kihívással néz szembe, amely az elmúlt 4 évben vált végérvényesen világossá azok számára is, akik könnyedén nevezték "konteós" nézeteknek korábban azokat az előrejelzéseket, amelyek az utóbbi években már vitathatatlan tényekké váltak minden ember életében.

Mindennapossá váltak olyan jelenségek, mint a korábban elképzelhetetlen nemi identitások (avagy identitás mentesség?) iránti érzékenyítés, természetellenes jelenségek természetesnek hirdetése,
oltáskötelezés kísérleti vakcinával statisztikailag ezrelék szintű halálozási növekedés drámai és napi szintű számszerűsítésével a híradásokban, háború és öngyilkos szankcionálás a háborús felek egyoldalú megkülönböztetésével, az energiahordozók árrobbanása, klíma fenyegetettség, ..., s így tovább! A felgyorsult változások és arra adott intézményes válaszok egyre sűrűsödő kihívások elé állítják az embereket és elemi közösségeiket. 
 
Bardócz Zsuzsanna évekkel ezelőtt szerepelt utoljára a Hétvezér Esték programján "Az vagy, amit eszel, s ha az GMO? - Genetikai rulett?, Ráfizet, aki az olcsót (v)eszi meg" és "Génjeink harca a XXI. század kihívásaival" címmel. Több részes előadás sorozata akkor is életbevágó kérdéseket feszegetett azon szakértők egyikeként, akik Magyarország GMO mentessége mellett törtek lándzsát, s értek el részben eredményeket abban, hogy Magyarország területe - legalábbis forrás értelemben - GMO mentes legyen.

Ajánljuk az előadást és egyben a Hétvezér Esték szeptemberi programját figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Szent Mihály - Földanya - szeptember havának 27. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Dr. Bardócz Zsuzsanna biokémikus
Az emberiség jövője, a jövő emberisége
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est! 

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése