2010. november 24., szerda

Korona cserekör - egy kiváló lehetőség azoknak, akik többé nem fogadják el a pénz korlátlan uralmát!

Az emberek többsége még mindig azt hiszi, a pénz uralkodik a világon, pedig ez csak látszat, egy nagy lufi, mely bármikor szétpukkanhat! A pénz valójában egy érték nélküli papírdarab vagy elektronikus jel, melynek fedezete nulla. Sem munka, sem arany vagy más érték nem áll mögötte! Valójában kizárólag az adósság az alapja! Ha egy banktól kölcsönt veszel fel, papírfecniket kapsz, vagy jeleket a bankszámládra, aztán nyögheted évekig, évtizedekig, vagy akár életed végéig, kemény munkával kifizetve annak sokszorosát!

A pénz valójában nem kéne, hogy rossz dolog legyen, ha igazi csereeszköz lenne, nem a manipuláció eszköze.
Nélküle igen nehéz lenne adni-venni, csereberélni.
Hogy a csere mégse legyen nehézkes, be kell vezetni egy csereeszközt, mely jelen esetben ugyan virtuális, elektronikus "pénz", de mögötte valós munka áll!

Őstermelő vagy, de nem tudod kinek eladni fölöslegedet? Egészséges élelmiszerre vágysz? Nincs munkád, de szeretnéd hasznossá tenni magadat? Gyártasz vagy szolgáltatsz valamit? Kézműveskedsz, művész vagy? Egyedi, szép ajándékot szeretnél venni szeretteidnek? Netán magántanítványokat szeretnél? Nincs időd takarítani, kertet művelni? Akkor itt a megoldás!

A Szent Korona Alapítvány kezdeményezésére 2007-ben Budapesten megalakult a Korona Csereklub Egyesület, mely most már az egész Kárpát-medencére kiterjed!

További részleteket itt olvashatsz:

A tagoknak és érdeklődőknek hamarosan cserekörös találkozót tartunk Székesfehérváron, melynek helyéről és időpontjáról időben írunk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése