2010. november 10., szerda

Egy civil nap videói avagy Esztergom is történelmet ír

Két továbbított levél tartalmából:

Íme, ilyen egy független polgármester ASSZONY.
Nem véletlen, hogy karácsonykor született és a pozitiv kampányával véghez vitte azt, amit más alaptulajdonságokkal nem is lehetett volna elérni.. Tetszett. amíg egy biztató szempár van.... addig itt leszek..



Íme, egy példa, hogy a napi elénk kerülő feladatokkal kell foglalkozni. Amikor évek múlva először találkoztam vele, - nem tudván a programjáról - én is ehhez nagyon hasonló filozófiámmal magyarázkodtam, mert kirekesztéssel, gyülölettel nem sokat lehet elérni. A múltat magunkkal húzzuk és ez teherként nyomódik ránk.

Ez a videó annak is kezdete, amivel a facebook-on külön blogban fogok foglalkozni. Az elemek tanával és ennek mai korban "látott" együtt hatásaival. Nem gondolnánk, ha 2-3-4 ember összejön: egyféle arány alakul ki.  Különös-e hogy éppen tegnap kaptam meg egy másik oldalról magyarázva, hogy novemberben milyen energiák várhatók.
Egyelőre küldöm a ... most kapott videót. Szinte minden mondat fontos, amit Éva elmondott. Lazán, kedvesen, pontosan és szeretettel. Bárcsak más civil szervezetek is hozzá kapcsolódnának az országban! Erősíteni szükséges ezt az erőt.

Figyeljétek meg, hogy milyen szépen, érthetően beszél. Bár az összehasonlítás akkor lenne "érthetőbb, ha ehhez elküldeném Meggyes Tamás legutóbbi felszólalását, de ezzel nem rontom el ezt a szintén szépnek ígérkező vasárnapot!

Szép napot, és szebb jövőt kívánok.. Esztergomból...

2010.11.05. Civil napon készített videó felvétel megtekinthető:
1. rész: http://www.youtube.com/watch?v=Cmugn658fZY
2. rész: http://www.youtube.com/watch?v=X3gh0VtlcQw
3. rész: http://www.youtube.com/watch?v=EA9sOCBMyUA

November 5-én, pénteken 17 órától került megrendezésre a Civil Nap elnevezésű rendezvény a Széchenyi téren, ahová minden Esztergomért tenni akaró és tudó polgárt szeretettel várt Tétényi Éva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése