2011. január 23., vasárnap

Meghívó Rendi Gyűlésre!


SZENT KORONA ALKOTMÁNY érvényesítését követelő RENDI GYŰLÉS
Meghívó
a Szent Korona Alkotmányának érvényesítését követelő Rendi Gyűlésre
Időpontja: 2011. január hó 29./Szombat/ de. 11 óra.
Helye: a Magyarok Háza, 
1052 Budapest, Semmelweis .u. 1-3
Tekintettel arra, hogy a Szent Korona Alkotmánya szerint törvénykezési joggal csak a nemesség, és csakis a nemesség bír; a Magyar Nemesi Rend Mozgalom vezetője,
berhidai Parragh Imre
a magyar nemzet Nemeseit karra, és nemre való tekintet nélkül Rendi Gyűlésre hívja, amelyen a Magyar Nemesi Rend tagjai a rájuk rótt, el nem idegeníthető és el nem évülő kötelmeinek, valamint a szokásjog, és egyenes-ági felmenőik által rájuk hagyományozott jogokra alapozva, követeljék a Szent Korona Alkotmány jogfolytonosságának érvényesítését.
NAGYON FONTOS TUDNI: Amennyiben Magyarország alkotmánya a Szent Korona Alkotmánya lesz ismét, a törvényhozási jogot azonnal ki lesz terjesztve a Szent Korona minden tagjára; nemesekre, nem nemesekre egyaránt! ám mindaddig, amíg Magyarország alkotmánya nem a Szent Korona Alkotmánya, ezt az alkotmányos jogát a Magyar Nemesség továbbra is magának megtartja.
Minthogy a múlt tapasztalatai, a mindenkori jelen rendezetlen állapota, valamint a jövő iránti felelősség időtlen parancsa, hogy a Szent Korona Alkotmány jogfolytonosságát a Szent Korona tagjai kinyilvánítsák, annak visszaállítását követeljék, a Nemesi Rend e követelés kinyilvánításával az aláíró személyekkel és társadalmi szervezetekkel egyidejűleg Alkotmány-helyreállító Szövetségre – Koalícióra – lép.
A bolsevizmus és e gyalázatos eszme hatalombitorló örökösei alkotmányellenes lépésekkel fosztották meg a Magyar Nemességet minden jogától, következésképpen de jure, feloldották ősi kötelmeitől; és jelen pillanatban is mindenben akadályozzák történelmi hivatása teljesítésében. E jogfosztottság azonban nagyon sok Magyar Nemest nem oldott fel és nem tántorított el kötelezettségei teljesítése alól, ami a jogfosztottság egyenes következményként általában várható lett volna.
A magyar nemesek tehát ismét világraszóló tettre készülnek; csakúgy, mint 1848-ban, amikor is a nemzet sorsáért érzett felelősségtől mélyen átitatva, minden külső nyomás és kényszerítő körülmény nélkül mondtak le ősi kiváltságaikról, és egyúttal megszavazták a közteherviselést.
De a Magyar Nemesség eme gesztusa, miszerint a törvényhozási jogot kiterjeszti a Szent Korona minden tagjára; nemesekre, nem nemesekre egyaránt! — csakis akkor juthat érvényre, ha a Szent Korona tagjainak döntő többsége kinyilvánítja a Szent Korona Alkotmány jogfolytonosságának érvényesítésére irányuló határozott akaratát.
Csakis és kizárólag a Szent Korona Alkotmányának érvényre juttatása képes megmenteni végső pusztulásától a magyarságot, a magyar nemzetet, csodás ősi nyelvünket és a mi drága hazánkat, Magyarországot!
Vattay Szabolcs


Nemzeti Hírháló 2011.01.15, 20:13 (01.15, 20:15)

Mellékletek: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése