2014. február 14., péntek

Összefogás a magyar földért Kiskunfélegyházán is!

TAMÁSI BÉLÁNÉ, FÖLDVÉDELMI FÓRUM, 2014 02 08, KISKUNFÉLEGYHÁZA

https://www.youtube.com/watch?v=WdJvhPtaRAY
A felvétel a képre kattintva indul

5 éve helyben lakók és gazdálkodók alakítsanak azonnal Gazdatanácsot
  1. Gyűljenek össze legalább hárman (ne várjanak azokra, akik csak a biztos eredmény reményében csatlakoznak, azok később is megtehetik, s meg is teszik azonnal, amint az erőfeszítéseinknek jelentkeznek első gyümölcsei) és válasszanak képviselőt és jegyzőkönyvezzék, ami történt!
  2. Töltsék ki és a képviselő írja alá a Bejelentő iratot!
  3. Kézbesítsék személyesen (átvételt igazoló aláírást kérjenek a másolati példányon) a polgármesternek és a jegyzőnek is (kötelező átvenniük), de ha akadékoskodnának, akkor tértivevényes levélben küldjék el.
  4. A kézbesített bejelentő irat (postázás esetén a tértivevény visszaigazolásának másolatával együtt) és a kitöltött jegyzőkönyv másolatait küldjék el a gazdatanacs@gmail.com címre (az esetek egyharmadában a polgármesteri hivatal, vagy a jegyző maga is megtette ezt, ahol megkérték).
Amennyiben ennyit (csak ennyit!) megtesznek, azután joggal követelhetik, hogy


Gazdák! Ne higgyetek politikának, államnak, pártoknak, ..., ígéreteknek, ámításnak! Higgyetek a saját tapasztalataitokban! Jogot ajándékba nem adtak és adnak. Jogot csak az kap, aki kéri és követeli, de nemcsak magáért, hanem másokért is, a többi Gazdatanáccsal összefogva!

Gazdatanácsok Szövetsége Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése