2014. február 1., szombat

Horváth András előadásának felvételei a Fejér Szövetség Hétvezér Estjén

Tudd, hogy tudva tudhasd, mit várhatsz egy elszámolás mentes választástól, egy rendszertől, amelyben a közemberek között zajló közügyektől minden fizetett közszereplő távol marad, s a fejér megyei sajtó sem akar tudni és tudatni arról, ami ma van.

Nem akárki volt a Fejér Szövetség 205. Hétvezér Estjének vendége, mint Horváth András, a NAV feljelentője.
Nem akármi volt előadásának a tartalma, mint az országos rablás és a korrupció melegágya.
Nem akárhol zajlott a telt házas előadás, mint a Hotel Magyar Király Szállóban, annak is Tróntermében, bár a jelképes trón most is, ahogy már hosszú ideje, üres maradt!

https://www.youtube.com/watch?v=icx6dNu3nWwhttps://www.youtube.com/watch?v=DBFx5stlI00https://www.youtube.com/watch?v=qGOzqK0nqCE
Be- és felvezető,                     Rávezető,                         Megébresztő

Akinek van füle a hallásra, s szeme is a látásra, az végigkövetheti, láthatja és hallhatja mit állt Horvát András, annak minden következményét vállalva. S, aki nem hiszi, járjon utána, főként, ha tisztségét és fizetését azért kapta, hogy a tisztességet szolgálja.

S bár a sajtó pontosan értesült mindenről, hiszen ha meg is jelent a hétfői Fejér Megyei Hírlapban, egyetlen sajtóképviselő sem volt kíváncsi Horvát András mondandójára, ők nem (f)okoztak telt házat.

S, miért is lepődnénk meg ezen, miközben Ángyán József V. jelentése, amely csak úgy hemzseg a fejér megyei korrupciós ügyektől, egyetlen megyei újságban sem kapott helyet.

S, mi több, holnap Kajászón országos Nagygyűlést szervez megalakulásának egyéves évfordulóján a Gazdatanácsok Szövetsége, ám erről sem tudósított a napi sajtó, hiszen "mi köze is lenne a közszolgálati sajtónak a közemberekhez?"

Hogy mi is a korrupció melegágya? Nem lehet, hogy például az, hogy a "közszolgálati" még véletlenül sem a közt szolgálja, vagy hogy a tisztség nem a tisztesség hozománya?!

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése