2016. november 6., vasárnap

Cui prodest… avagy ki(k)nek az érdeke?

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Magyaródy Szabolcs: A "Bűnös Nemzet" hazugsága.

Az előadás ideje: 2016. november 08. kedd 18.00 óra
Az előadás helye: MissTee Teabolt, Szfvár, Ady E. u. 32. I.  

Örömmel számolhatunk be, hogy rövid időn belül ismét vendégünk lesz a 343. Hétvezér Esten, a Kanadában élő Magyaródy Szabolcs. A Hétvezér Est közönségének nem kell bemutatni Magyaródy Szabolcsot, hiszen nemrég , alig egy hónapja járt körünkben 
A mostani előadása, amely immár harmadik a Hétvezér Estek történetében, a tavaly novemberi előadásának szerves folytatása, melynek címe „Magyarország „bűnössége” a II. világháborúban? „volt. A már szinte történelmi távlatban ránk ragasztott "Bűnös Nemzet" hazugságát és a legújabb korban a magyarságra megpróbált "merjünk kicsik lenni" ránk sütött bélyegeket, egy a nagyvilágot bejárt és jól ismerő, széles látókörrel, friss szemlélettel és korának bölcsességével megáldott Magyaródy Szabolcs történelmi tényekkel cáfolja megsemmisítően előadásában.  

Tisztelőinek, olvasóinak nem kell bemutatnunk munkásságát, de a rend kedvéért álljon itt egy csokorra való gyűjtemény a CORVINUS LIBRARY, MAGYAR TÖRTÉNELMI KÖNYVTÁR nevet viselő web- oldalról amely magyarul és angolul is elérhető 
A „MAGYAR KÉZIKÖNYV azok számára, akik kis lépésekkel segíteni akarják hazájukat és önmagukat” szintén rendkívül hasznos olvasmány, melyet Magyaródy Szabolcs folyamatosan frissít, időszerűsít, a legújabb magyar- és világesemények tükrében. Itt most még egy régebbi változatban tudjuk a tisztelt olvasó figyelmébe ajánlani. Mint írtuk, a mostani előadás szerves folytatása lesz az egy évvel ez előttinek, azzal a kiegészítéssel, hogy ezt a gondolatkört egy szélesebb, átfogóbb nézőpontból fogja ismertetni az előadó, hiszen a jelenlegi előadás a „Magyar antiszemitizmus?„ alcímet viseli. Cui prodest… avagy ki(k)nek az érdeke? Kiknek az érdeke a magyarságot bűnös nemzetnek kikiáltani ? A 15. század óta Justitiát gyakran ábrázolták szemkötővel. A szemkötő a tárgyilagosságot képviseli, hogy ítéletét ne befolyásolja hatalom, pénz vagy gyengeség. Az igazságban a pártatlanság érvényesüljön. Ám ez nem azt jeleni, hogy az istennő vak. Sőt!

Izgalmas történelmi, szellemi nyomozás tanúja lesz, aki meghallgatja Magyaródy Szabolcsot ezen az esten. Mindenkit szeretettel várunk, akit a téma érdekel.   

Az előadás ideje: 2016. november 08. kedd 18.00 óra
Az előadás helye: MissTee Teabolt, Szfvár, Ady E. u. 32. I.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése