2018. július 15., vasárnap

Aki kiúszott a pokolból…

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Sáringer Károly:   „Letenni a poharat!”  - az egykori élsportoló, sportújságíró  beszél saját életéről, tapasztalatairól.  

A 424. Hétvezér Est vendége – első alkalommal - Sáringer Károly lesz.  A fehérváriak fülében Sáringer Károly neve ismerősen cseng, hiszen sportújságíróként és a helyi televíziózás egyik meghatározó személyiségeként jól ismerték őt a városban és azon túl is.
Aztán történt vele valami olyan váratlan esemény, amely annyira megrázta, hogy nem tudta feldolgozni és akkor a pohárhoz nyúlt. Ugye ismerős forgatókönyv ez sokunk számára, melynek a végén nincs happy end. Vagy mégis? Nos, Sáringer Károly nem mindennapi történetével már talán sokan megismerkedtek, de nem elegen. Miért lehet ezt kijelenteni ennyire egyértelműen? Azért mert a szenvedélybetegek száma nem csökken drasztikusan, pedig a jó példák csak karnyújtásnyira vannak , csak meg kell találni őket és meghallgatni történetüket és követni példájukat. 

Bár Sáringer Károly történetét végig követhettük a sajtóbólde a személyes találkozást és beszélgetést nem pótolhatja semmilyen média közvetítés. Ezért - és nem csak ezért – hívjuk a kedves olvasót erre a nyáresti beszélgetésre. Mi más oka is lehet a meghívásnak, Sáringer Károly történetének megismerésére magának a hihetetlen, de mégis valós történet megismerésének? A válasz egyszerű, és Sáringer Károly személyiségében keresendő. Annak az embernek a személyiségében, aki nyitott volt a baráti segítség elfogadására és aki nyitottá vált arra, hogy történetével példát állítson mások elé, de nem csak példát, hanem aktív segítséget is nyújtson azoknak, akik hajlandóak azt fogadni. 

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a beszélgetésre.

A beszélgetés ideje: 2018. Áldás hava, azaz július 17. kedd 18.00 óra 
Helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése