2019. április 7., vasárnap

Az elektroszmog már az egekig ér

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…

Mi az elektroszmog és milyen hatásai vannak a bolygó élőlényei számára? 
Erdős László természetgyógyász
Az emberiség a földi bolygón már egy elektromágneses ködben éli le az életét, ennek sok hátrányával és némi előnyével. Vajon tisztában vagyunk azzal, hogy mekkora a  probléma…? A 457. Hétvezér Esten Erdős László természetgyógyász tart – Hétvezér Esten első ízben - előadást erről a szagtalan-színtelen, láthatatlan, de mérhető és az emberiséget, de bolygónk minden élőlényét érintő egyre fokozódó problémáról, ami az elektromágneses sugárzás = elektroszmog.  
A mesterséges forrásokból származó elektromágneses terek (EMF) szintje folyamatosan emelkedett az elmúlt 50-100 évben, de különösen nagy intenzitással az elmúlt néhány évben. Ez a folyamat napjainkra hihetetlenül felgyorsult. Az EMF expozíció legnagyobb része az elektromosság és az új technológiák fokozódó használatából adódik (WHO). Ön mennyit tud erről?
A vezeték nélküli információtovábbítás megvalósító eszközök, többek között a mobiltelefonok, WiFi berendezések, vezeték nélküli rövid hatótávolságú kommunikációs eszközök széles körű használata miatt napjainkra egyre jelentősebb mértékeket ölt az elektromágneses környezetszennyezés. Kutatások és vizsgálatok kimutatták, hogy a túlzott sugárterhelés hátrányosan befolyásolja az élőlények egy részének, így többek között az ember közérzetét, életritmusát és fizikai folyamatait, súlyosabb esetben pedig egészségkárosodást is okozhat. 
Az elektroszmog egyértelmű̋ jellemzője, hogy az alacsony energiájú, úgynevezett nem-ionizáló tartományba esik Az átlagosan 0,3-0,4 mikroteslát meghaladó mágneses térrel exponált lakosságban 2X több gyerek kaphat leukémiát, mint az alacsonyabb expozíciójú lakosságban (WHO – IARC) Jelentős EM terek léteznek a forrás közvetlen közelében, ahol jelentősen meg is haladhatják a nemzetközi határértékeket (ICNIRP, 1999). Mivel jár (hat) a napjainkban szinte minden híradásban hallható 5G sugárzás széleskörű elterjesztése? A média csak az „okos-városokról”, önvezető autókról, elképzelhetetlen előnyökről, az emberiség beláthatatlan kényelmét szolgáló robotizáció elterjedéséről és kézzelfogható közelségbe kerülő csodálatos jövőről tájékoztat bennünket. Teszi ezt anélkül, hogy kellő súllyal hangot adna azoknak a tudósok, kutatók véleményének, akik az új technológia lehetséges egészségkárosító veszélyeire hívják fel a figyelmetMagyarul itt olvasható (katt a szövegre)  

Minden esetre, az figyelemre méltó, hogy egyre több helyen foglalkoznak ezzel a veszéllyel, de összességében, kijelenthető, hogy nem kezelik sem a Kormányok, sem a nemzetközi szervezetek  helyén a súlyos és sürgető problémát, mert a multinacionális cégek profitéhsége és befolyása felülírja a józan észt. Pedig már kormányrendelet is született, amely védelmet ír elő, de a gyakorlatban nem történik (még?)semmi. Mekkora a veszély és mit tehetünk ellene? Első és a legfontosabb felismerni a veszélyt. A legvédtelenebb korosztályok a gyermekek és az idősek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a felnőtt korosztály kitettsége kisebb lenne. Ha Ön is úgy érzi, hogy nem találja az okot az állandó fáradtságra, megmagyarázhatatlan rossz közérzetre, szívpanaszokra, vagy nem tud aludni, ugrál a vérnyomása, hiper fáradt, ingerlékeny vagy a gyermeke, unokája hiperaktív, azt érzi hogy a normális életritmusát képtelen élni, nagy a valószínűsége, hogy erős elektroszmog veszi körül. Hogyan lehet erről meggyőződni? MÉRÉSSEL ! Ki és hogyan méri meg ami láthatatlan, de mégis létező valóság? A létező probléma vizsgálatát , állampolgári kérés útján díjmentesen lehet beméretni. Ha a leírtakhoz hasonló panaszai vannak, kérheti a Nemzeti Média Hatóság díjmentes elektroszmog mérését, lakása, lakóhelye vonatkozásában.  Erről is és sok másról, többek között létező és elérhető védekezési lehetőségekről is hallhatunk az előadás során. Természetesen lesz lehetőség a hallgatóság számára kérdéseket feltenni és lesznek válaszok gyakorlati megoldásokra. 

Minden érdeklődőt szeretettel várnak a Hétvezér Estek szervezői.

FRISSÍTÉS !!! Egy most érkezett friss hír: Egészségügyi aggályok miatt Brüsszelben leállították az 5G hálózat telepítését!

Az előadás ideje: 2019. Szelek hava másképpen Szent György hava, azaz manapság április 09-én, kedden 18.00 órakor
Helye: Székesfehérvár, Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25. 

Fejér Szövetség sajtószolgálat 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése