2022. április 24., vasárnap

Both Gábor író, költő, fotó, média főszerkesztő lesz a Hétvezér Esték 545. előadó vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Both Gábor média főszerkesztő: Szibériától Székelyföldig...

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók! 

Both Gábor író, költő, fotós, média főszerkesztő, többek között az Emberiség világhálós honlap és az "Új világpanoráma" című videó sorozat főszerkesztője lesz a Fejér Szövetség közművelődési és közéleti előadás sorozatának 545. előadó vendége. Az áprilisi programot záró Hétvezér Est témájának - mondhatni - gerincét képezi Both Gábor legutóbbi, 2014-ben "Útmutató az élethez a Föld nevű bolygón"  címmel megjelent könyve.
 
Beharangozóként szolgáljanak a Hétvezér Estéken első alkalommal szereplő szerző könyvének címével (fent) hivatkozott honlapon olvasható és alábbi ajánló szavai:
 
"Mi visz rá egy városi embert, hogy 44 év budapesti lét után egy kis székely faluba költözzön? Milyen tanítások hatnak a világon százezrekre, amelyek a messzi múltból származnak, de már réges rég elfeledtük őket? Elfeledtük, de egyre nyilvánvalóbb, ha az emberiség túl szeretné élni önnön ámokfutását a Földön, akkor vissza kell térnie hozzájuk. Ehhez hasonló témákról mesélek azoknak, akik nyitottak rá, és ellátogatnak az előadásra."
 
Ajánljuk az előadást és egyben általában is a Hétvezér Esték programját tisztelettel figyelmükbe, azaz várunk minden régi és új érdeklődőt
 
 2022. év Szent György - Szelek - április havának 26. napján (kedden) 18:00 órától
a Királykút Emlékházba
Both Gábor író, költő, fotós, média főszerkesztő
Szibériától Székelyföldig - Anasztázia szellemében -
című előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

Főszervező: Simon Irén
Műsorszerkesztő: Sajó Mária
Felelős szerkesztő: Dr. Boór Ferenc

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

1 megjegyzés:

  1. Hyperborea Abarisz stb
    https://www.youtube.com/watch?v=LcB6Zdg1ns8&list=PLvHMC_t2ji5NxOSHNaNQb63ElPK5-1U1m&index=72&t=941s&ab_channel=DraconesScythicus

    VálaszTörlés