2023. február 12., vasárnap

Akit az Isten meghagyott - Dévai Nagy Kamilla lesz az 582. Hétvezér Est előadó vendége

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Dévai Nagy Kamilla érdemes művész:
Akit az Isten meghagyott III. - könyvbemutató

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók!

Dévai Nagy Kamilla Liszt-, Kazinczy-, Bartók és Életmű díjas érdemes művész, a Krónikás Zenede alapító igazgatója  lesz a Fejér Szövetség  közéleti és közművelődési előadás sorozatának 582. előadó vendége.
 
 
Kamillával ünnepeltük az 500. Hétvezér Estét is, mikor 2019. márciusa helyett - a járványügyi intézkedések miatti hat hónapos kényszerszünet után - szeptember 1-én, "Dalban egy egész élet címmel" adott emlékezetes koncertet tanítványaival, a Krónikás Zenede növendékeivel a Hotel Magyar Király szállóban, s nyitotta meg velünk közösen újra a Hétvezér Esték előadás sorozatát. Ez alkalom volt az "Akit az Isten meghagyott" című életmű regényének - hamar kiderült, hogy csupán az I. kötetének - fehérvári bemutatója is egyben. Kamilla azóta többször is vendégünk volt, így az életmű regény II. kötetének bemutatójára is hamarosan sor került törzshelyünkön, a Királykút Emlékházban.
 
2022. őszén jelent meg az életmű regényének III. kötete, melyben a máig működő Krónikás Zenede alapításának, örömeinek és viszontagságainak története is részletesen szerepel.
Nos, minthogy Dévai Nagy Kamilla művésznő, a Fejér Szövetség tiszteletbeli tagja éppen csupán 3 nappal születésnapja előtt látogat el hozzánk, tekinthetjük ezt a különleges alkalmat, mint a művésznő születésnapi ajándékát közösségünk és a Hétvezér Est látogatói számára.
 
További részletekhez ajánljuk a III. kötet megjelenésének hírére a EWTN Katolikus TV által készített műsor felvételét (a videó képre kattintva megtekinthető)
 

Ajánljuk szívből az előadást - és a Hétvezér Esték februári programját - figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2023. év Böjtelő - Jégbontó - február havának 14. napján (kedden) 18:00 órától 
a Közösségi és Kulturális Központba
(Szabad Művelődés Háza) 
Dévai Nagy Kamilla érdemes művész
Akit az Isten meghagyott
című előadására
és életmű regénye III. kötetének bemutatójára

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése