2023. február 19., vasárnap

Harmadik kötet, harmadik lépcsőfok ... v. Vesztergám Miklós könyvbemutató előadásával

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
v. Vesztergám Miklós tárogatóművész: Harmadik lépcsőfok a szeretet vallásához

Tisztelt Hétvezér Est Látogatók! 

Már 10 éve, hogy vitéz Vesztergám Miklós tárogatóművész ismertette Az első lépcső a Szentkorona Tanhoz címmel megjelent könyvét a 175. Hétvezér Estén, hogy aztán mintegy 6 év múlva, azaz 4 évvel ezelőtt a második lépcsőről írt könyvének bemutatójával tartson előadást újra körünkben a Második lépcsőfok a szakrális királysághoz címmel.
 
Vesztergám Miklós az elmúlt évben kétszer is vendégünk volt. Kevesebb, mint egy évvel ezelőtt a Szentkorona Körök (szentkorona.info) szervezőjével, a mozgalom felvidéki kezdeményezőjével, Ónodi Krisztiánnal érkezett hozzánk, hogy az 541. Hétvezér Est egyben a korona másolatok tulajdonosainak és vendégeink jóvoltából egy rövid kiállításnak és előadásnak biztosítson időt és teret, majd 2022 nyarán a tárogató történetéről tartott előadást és élő zenei bemutatót az Országzászló téren a Hétvezér Esték keretében.

Nemrég kaptuk az értesítést, hogy megjelent a könyvsorozat harmadik kötete Harmadik lépcsőfok a szeretet vallásához címmel. Így lett a 2023. évad harmadik könyvbemutató előadása v. Vesztergám Miklós jóvoltából a soron következő Hétvezér Est.

Ajánljuk szívből az előadást - és a Hétvezér Esték februári programját - figyelmükbe, azaz szeretettel várunk minden régi és új érdeklődőt
 
2023. év Böjtelő - Jégbontó - február havának 21. napján (kedden) 18:00 órától 
a Közösségi és Kulturális Központba
(Szabadművelődés Háza, Székesfehérvár, Fürdősor 3.) 
v. Vesztergám Miklós tárogatóművész, közíró
Harmadik lépcsőfok a szeretet vallásához
című könyvbemutató előadására

Figyeljék híreinket, hiszen ha kedd, akkor - biztosak lehetünk benne, hogy újra és elmaradhatatlanul - Hétvezér Est!

A Hétvezér Est rendezősége nevében a
Fejér Szövetség Sajtószolgálata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése