2011. február 21., hétfő

A TAHSZ KÖRLEVELE (1) - MIT IS LEHET A KÉRDŐÍVVEL TENNI?!

Tisztelt Olvasónk!

Elolvastam a Szájer-féle kérdőíveit és azóta azon gondolkodám, hogy hogyan is kellene azt nekem higgadtan értékelni. Mielőtt azonban kifejteném magánvéleményem, lássuk, mit ajánl szövetségünk!

A Történelmi Alkotmányunkat Helyreállító Szövetség körlevele:

Válaszunk a kérdőívre: ÍRJUK RÁ KERESZTBEN CSUPA NAGY BETŰKKEL:
NEM KELL ÚJ! VAN ŐSI!
A KÉRDÉSEKRE VÁLASZT AD A JOGFOLYTONOS TÖRTÉNELMI.
AZT KELL ELFOGADNI!
Jó volt 1944. március 18-ig, jó lesz még ezer évig.
MAGYAR KELL, NEM SZTÁLINI, NEM LISSZABONI!



Nem fogadjuk el, hogy a magyar nemzet létfeltételeit ki lehetett és lehessen az országból árusítani, hogy a nemzeti vagyon egyharmadát nyomtalanul, büntetlenül el lehetett tüntetni!

Nem fogadjuk el, hogy a vizek hazájában sokszoros árat kell a vízért fizetni, mint bárhol mindenütt, hogy magyar családokat a hiteltartozásaik miatt lehessen otthonukból kilakoltatni, tulajdonukat idegen kézre juttatni! Nem kell új alkotmány, legyen a történelmi!

Történelmi alkotmányunk szerint ezt nem tehette, nem is teheti meg senki! Nem fogadjuk el, hogy a magyar föld, a víz, a levegő és a napfény és az ezekben rejlő energiakincs árucikk, mint egy pár nadrág, avagy zokni! Nem kell új, legyen a régi, a történelmi!

Nem tekintjük követhető alkotmányunknak – a megszállás alatt, tisztességtelen választással létrejött országgyűlések által hozott, általunk soha jóvá nem hagyott – ’49. évi XX-as „sztálini” és az ’89. évi XXXI-es „ideiglenes” alkotmánynak nevezett törvényeket! Nem kell új, legyen a régi, a történelmi!

Egy leendő alaptörvény előszavában, amelyet az alkotmány helyreállítása érdekében hoz meg bárki, a TAHSZ Felhívásának 1. pontját és évezredes történelmi alkotmányunk alapelveit kell megfogalmazni!

Történelmi alkotmányunk jogfolytonosságát kell érvényesíteni!


Felhívás!

1.    Magyarországnak van Alkotmánya, mely hosszú évszázadokig, 1944. március 19.-ig, a német megszállásig (de facto) hivatalosan is érvényben volt és (de jure) alapjogi értelemben érvényben is van.

2.    Nem „alkotmányozni” kell, hanem a magyar nemzettestet védelmező történelmi magyar Alkotmányt kell helyreállítani.

3.    Sem a végrehajtó hatalom, sem a törvényhozás (így jelenlegi kormány vagy országgyűlés) nem alkotmányozhat. Törvénytelenség jogot nem alapít.

Minden magyar érzelmű személyt, helyi közösséget, szervezetet, mozgalmat, nemzetfenntartó erőt történelmi Alkotmányunkat helyreállító szövetségek létrehozására hívunk.

Budapest, 2011. január 29.

Áldott kéz 2000 NASZ, Fejér Mag Egyesület (Fejér Szövetség), Fejér Szövetség Mozgalom, Gárdonyi Bonsai Egyesület (Fejér Szövetség), Magyar Királyi Lovagrend, Magyar Rendszerváltók Országos Szövetsége, Magyar Szent Korona Alapítvány (Fejér Szövetség), Magyar Történelmi Családok Egyesülete, Magyarok Szövetsége Kőbányai Mozgalom, Nemesi Rend Mozgalom, Nemzeti Társaskör, Nobilitas Carpathiae társulás, Összefogás a Magyar Földért és Vidékért Egyesület (Fejér Szövetség), Trianon Társaság Fejér megye (Fejér Szövetség)

Közreadó és szervező (koordinátor): a helyi alkotmány-helyreállító szövetségek ideiglenes szervezési titkárságai:
Budapest és Kelet-Magyarország (Budapest, Duna-Tisza köz, Tiszántúl, Erdély): marevosz2011@gmail.com
Nyugat-Magyarország (Őrvidék, Dunántúl, Délvidék, Felvidék, Kárpátokon kívüli területek): fejerszovetseg@gmail.com

Alkotmány-helyreállító Szövetségbe hívunk tehát minden társadalmi szervezetet és személyt, akik tudják, vagy csak érzik, hogy Magyarországnak most kell visszatérnie arra az útra, ahonnan letérve piaci termékké válhatott az, amitől magyar a magyar! A föld, a víz, a levegő, a napfény és minden, ami abban van. Minden, azaz az is, amit nem ember teremtett, de tákolt törvények alapján bárkik is, idegenek, jövevények is pénzzel vagy szerződéssel nemcsak hogy elbitorolhatnak, de még saját tulajdonuknak is mondhatnak.

TAHSZ KÖRLEVÉL EGY.pdf

TAHSZ Sajtószolgálat
atahsz.sajto@gmail.com

Eddig tart a lehető legnagyobb mértékben visszafogott, legömbölyített, tartalmas, szakértelmet és hozzáértést sem nélkülöző "hivatalos" levél. Jobb tanáccsal valóban nem tudott a TAHSZ szolgálni.

De mit is ér az egész, ha érzelmeimet, amit e kérdőív olvasása kelt, nem tudom kinyilvánítani! Engedje meg nekem az olvasó, hogy leírjam személyes magánvéleményem is!

Mikor a kérdőív címeként azt kellet olvasnon, hogy "nemzeti konzultáció", akkor nagyon, de nagyon vissza kellett magam fogni, hogy ne mondjak olyat, amit egy kétszer két négyzetméteres hangszigetelt zárt szobában sem szabad mondani.

Hogy képzelik, hogy az a válasz lehetőség, hogy "nem szükséges külön védeni" olyan közös értékeket, mint család, rend, otthon, munka, egészség (a nemzet, az hogy is maradt ebből ki?!), mert hogy "elegendő az emberi jogok védelme" is, az lehet nemzeti?!
Hogy képzelik, hogy az a válaszlehetőség, hogy "Nincs szükség a határon túl élő magyarokkal való nemzeti összetartozás értékének alkotmányos megfogalmazására", az nemzeti?!

Hogy képzelik?! Nincs kedvem az összes kérdést felsorolni? Hogy merészelnek olyan kérdéseket feltenni, amit nemhogy a történelmi alkotmányunk, de egy jóérzésű, nem csupán maga-magának való jóember józanul fel sem mer vetni?! Hogy képzelik, hogy nem fogom azt hinni, hogy semmi más célt nem képes a módszer és a kérdőív tartalma szolgálni, csak annyit, hátha sikerül a jóérzésű egyszerű embert a sodrából kihozni?!

Mint 27 éves munkaviszonnyal rendelkező felnőtt ember, hogy tudnám ezt magamnak a lehető legnagyobb méltósággal kikérni?! Mert kikérem magamnak, hogy engem ekkora parazitának merjen valaki nézni! Engedtessék meg nekem, hogy ne kelljen "újalkotmányozás" címén arra nekem válaszolni, hogy van-e egyáltalán olyan érték, ami saját magam személyén, jólétén, élvezetén, ... kívül még számít!

Hogy képzelik, hogy nem vesszük észre, hogy az összes kérdéssel és az összes válasszal csak egyetlen egy üzenetet próbálnak mindenáron abba a csökött kis fejünkbe plántálni, hogy ...

... hogy most lehet majd, mert lehet ám ...
... új alkotmányt választani, vaaagy ...
... új alkotmányt is, ... na meeeg ...
... még új alkotmányt, ... ééés ...
... új alkotmányt is ...
... ahleyett, amiről még véletlenül sem akarnak, fognak beszélni?!
... hogy van nekünk - nem akármilyen és nem akármink van nekünk,
... hogy van nekünk egy nagyon régi, ami nem is olyan régen, 1944-ig még védett is valamit, valamit, amit úgy hívtak, hogy nemzeti, vagy szent, avagy történelmi?!
... meddig akarjuk magunk elől is eltitkolni, hogy van nekünk, de olyan van nekünk, amiért fél Európa igyekszik sorba állni, hisz nem kell más, csak türelemmel kivárni, hogy magunktól fogjuk ócska, mindennapi apróért átadni!

Olyan földünk, amin ötvenszer annyi élelmiszert is lehet termelni, mint amennyit el tudnánk fogyasztani.
Olyan és annyi vizünk, ami nem egyszerűen ásvány is, tiszta is, ivó- is, de (hé!) hévíz is, gyógyvíz is, amit Európában sehol máshol sem lehet találni (kukkantsunk csak egy pillanatra a térképre is, legalább itt, alul!)
Olyan levegőnk és olyan szabadalmunk, hogy a legkisebb szellőt is energiaforrássá alakíthatjuk.
Olyan éves napsütéses arányunk, ami az esélyünket arra, hogy mégis csak termeljünk, kétszer annyira is megalapozza, megteremti, mint másutt, hogy akkor se fázzunk, ha éppen még fánk sincs és fázunk (értsd: fáért kell járjunk).

A Melegvizek Birodalma, avagy Európa "termál"-víz készlete

Ez van nekünk, ha már nem is említem az alkotmányunk, amit 1944 óta sikerült elhallgattatni, elhallgatni, sőt, helyette a "sztálinira" alapozott közéleti, gazdasági, hatalmi zavarosban halászni! Ez van nekünk és ezt kívánjuk a "sztálini" alapján (arra alapozott joggal az országgyűlésben) valami "rózsaszínre festett még újabb "ejrópér újra" cserélni?!

Egy szó, mint száz! Személyesen mit is tudnék én - persze, ha lenne még erőm és kedvem - a kérdőívre ráfirkálni? Hogy értse, akinek van még a fejében olyan, ami érti azt is, amit nem értékpapírra tetszettem írni?
Ej, ha lenne még kedvem kifigurázni, kicicomázni ..., akkor azt írnám, hogy ...

... igen!  ... azt szeretném kérni, hogy legyen ..., de nem akármi, hanem ...

legyen újhomokozó, újlapát, újvödör és újsüti ...
... és ha lehet, akkor legyen az óvónéni is lisszaboniiííí (Liza boni - Újliza)!

Meg lehetne ezt nekem bocsájtani!
Nos, ha nem is, kedves Olvasóm, akkor is írjunk arra a kérdőívre valamit (ne ikszeljünk, hanem írjunk, ha lehet olyat), amit fel is tudnak dolgozni, azaz, ha akarnak dolgozni, legyen is mit odacsomózni!

Atillára és Árpádra kérdem, nincs itt még az ideje újra "vérszerződésre" lépni, s azzal a vérrel újra bevésni azt, amit érdemes volna betartatni velük és velünk, ellenük és ellenünk!?

Ferenc (az öreghegyi)

2 megjegyzés:

  1. A TÖRTÉNELMIT AZ IGAZSÁGOST KÉREM,KÖVETELJÜK és MEGVÉDJÜK!!

    VálaszTörlés
  2. Áldás !
    Azokat a kérdőíveket, amelyeket úgy töltünk ki, hogy követeljük a Szent Korona Alkotmányát visszaállítani, azokat megyénként össze kellene gyűjteni, és az illetékeseknek odaadni!A gárdások között ezt elkezdtük már szervezni. A Parlamentbe a megyénként összegyűjtött , aláírt követelő kérdőíveket a Ház Elnökének, Kövér Lászlónak kellene átadni. Ezzel megspóroljuk az államnak a postaköltséget! :-)A hangtalan zúgolódás kevés!
    Áldás kísérje utatokat!

    VálaszTörlés