2012. május 4., péntek

Parányi szervezetekkel a környezetért a májusi első Hétvezér Estén

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Greenman Kft.: Mikroorganizmusokkal a környezetvédelemért

Egy, kettő, három, ... avagy mondhatnánk így is: százhuszonhárom. Ugyanis a Greenman Kft. munkatársai lesznek a Fejér Szövetség 123. és egyben idei első májusi Hétvezér Estjének vendégei. Előadásuk pedig a természet legparányibb szervezeteiről szól. A segítőtársakról, kik ha nem is látszanak, mégis elvégzik azt, amit nélkülük nem igazán, vagy csak bajosan oldanak meg a mindent mesterségesen megoldani akarók. A Greenman Kft. és munkatársainak célja a magyar társadalom környezeti tudatosságának növelése, az egyéni felelősségvállalás fontosságának hangsúlyozása és a fenntartható fejlődés elősegítése. A Greenman Kft. által alkalmazott technológia, az SCD EM-technológia, amely több évtized alatt a világ számos országában már bizonyított, kiváló eszköz mindezek megvalósítására.

Olyan módszert kínálunk mind az ipar mind a magánháztartások számára, amely környezetkárosítás nélküli megoldást nyújt számos korábban megoldhatatlan, vagy csak vegyszeresen, költségesen megoldható problémára.

Választási lehetőséget kínálunk azoknak akik hajlandóak felelősséget vállalni mindennapi tetteikért, felismerik azt, hogy az egyéni szerepvállalás kiinduló lépése a nagyobb változásoknak, amelyek megőrzik, sőt talán javítják is környezetünk állapotát, biztosítva a jövőt unokáink és az ő unokáik számára. Reméljük, hogy az általunk képviselt SCD EM-technológiában rejlő lehetőségeket és erőket minél szélesebb körben felismerik hazánkban is, és munkánkkal hozzájárulhatunk egyrészt országunk, másrészt bolygónk biztonságosabbá, élhetőbbé tételéhez, fennmaradásához és az emberi faj életminőségének javításához, fenntartásához.

(Részletek a Greenman Kft honlapjáról)

Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje:
2012. május 8. (kedd) 19.00-21:00 óra

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése