2012. július 13., péntek

A kérdés: hol a kamu? S a 133. Hétvezér Estén a "trianoni zászlós" válaszol.

Ha kedd, akkor Hétvezér Est
Orosházi Ferenc: Fegyver nélkül harcolni csakis az igazság kimondásával lehet - avagy hol a kamu? 

Orosházi Ferenc, építész, a „trianoni zászlós”, a „Magyar Nemzeti Hadsereg” tisztje lesz a Fejér Szövetség Hétvezér Esték előadássorozatának 133. előadója. Az előadó a nemzeti oldal aktív szereplője, aki valóban fegyver nélkül, egyéni áldozat vállalásaival, harcol folyamatosan a magyar nemzet megmaradásáért.

Az elmúlt évben Trianont járta meg gyalog, hogy több országon keresztül utazva hívja fel a figyelmet a Trianoni diktátum igazságtalanságára. Az utóbbi hónapokban több tüntetésen, összejövetelen szólalt fel, ahol „holobiznisz” címen Kertész Imre Sorstalanság c. művéből idézve hívta fel a zsidó deportálásokkal kapcsolatos tényekre a figyelmet.
Meglátása szerint a jelenlegi harc a jó és a gonosz küzdelme, az emberiség, az emberiesség harca az embertelenség ellen. Ebben a harcban egyre kevésbé marad közbenső, átmeneti terület. Egyre inkább el kell különíteni a feketét a fehértől, a jót a rossztól, az igazat a hamistól: „Az igazság kimondásával győzünk vagy a hamisságok örök rabszolgaságában maradunk.” 

Az előadás helye: Királykút, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2012. július 17. (kedd) 19.00-21:00 óra

Fejér Szövetség Hétvezér Est szervezők

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése