2012. július 4., szerda

Felvételek minden megjegyzés nélkül - rajt

Honfitársaink!

Biztosan többen vannak, akik találkoztak olyan valós eseményekről készült felvételekkel, melyekhez nem igazán akaródzik megjegyzést fűzni. Az oka általában nagyon egyszerű annak, hogy ez miért is van.

Mert minden megjegyzés azzal járna, hogy arra terelnénk a figyelmet, hogy a hallgató, néző abban foglaljon állást, amiben nem kellene, azaz abban, hogy mennyire is ért egyet azzal, amit lát, avagy amit a megjegyzés sugall, holott a cél nem ez. A cél valójában az, hogy minden elkötelezettség, előítélet nélkül ismerkedjünk meg a tényekkel, véleményekkel és egyenként, külön-külön sokszor egymásnak ellent is mondó "igazságokkal", holott igazság mindig csak egy van. A kulcs az egészséges igazságban van, azaz abban, hogy nagyon türelmesek legyünk abban, hogy az igazság egészségesen épüljön fel testünkben, lelkünkben és gondolatainkban.


Új sorozat indul a fejérek honlapján "minden megjegyzés nélkül" címmel, amelyben egy-egy könnyen vagy már könnyebben feldolgozható tényanyaggal szolgálunk időnként azoknak, akik kiváncsiak a tényekre, vagy éppen ránk, fejérekre, akik a mintát a természet törvényeiből vettük, s vesszük magunkra. Fejérek attól lettünk és leszünk, hogy szerephez juttatjuk minden alkotónkat, azaz minden színt, amely teremt és épít, s amelyek egyetlen fejér színben ragyoghatnak, de csakis együtt, összehangoltan.

Egy szó, mint száz:Induljon hát, az új sorozat most egy EU parlamenti sajtótájékoztatóval 2011-ből

minden megjegyzés - kommentár - nélkül!


Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése