2013. december 6., péntek

Tóth Ferenc agrármérnök lesz a 200. Hétvezér Est előadója

Ha kedd, akkor Hétvezér Est 
Dr. Tóth Ferenc: Miért hatástalanok a nagy leleplezések? 

Dr. Tóth Ferenc agrármérnök, egyetemi tanár lesz a Fejér Szövetség jubileumi, 200. Hétvezér Estjének vendége 2013. december 10-én, a Királykúton.

Az előadóval tavaly júniusban már találkozhatott a fehérvári hallgatóság, amikor egy sikeres előadás keretében a kamat rabszolgaság kérdéseit tárta fel, érdekes, bibliai időket felidéző tényadatokkal, közérthető formában.

Mostanában a nagy leleplezések foglalkoztatják, amelyek egymást érik napjainkban: meghamisított őstörténet, kitalált középkor, előre megtervezett holokauszt-ipar, 56-os provokációsorozat, 2001. szeptember 11-i önmerénylet, fedezet nélküli globális hitelpénz-rendszer, betegségfenntartó egészségügy, globális tömeg félretájékoztatás, és még sok hasonló elméleti vagy gyakorlati alapkérdés.

Ahogy egyre több ember értékeli át az eddig biztosnak vélt társadalmi vagy tudományos hittételeket, azt várnánk, hogy meginog a szellemi elnyomórendszer. De csalódnunk kell: látszólag nem történik semmi, a leleplezés gyakorlatilag hatástalan. Miért? Nem jött még össze a kételkedők körében a "kritikus tömeg"? Vagy nem a lényegi hibákat lepleztük le? Vagy eleve ennyire szűk lenne a mozgásterünk? (A tyúk is hiába leplezi le a gazdasszonyt a többi tyúk előtt, hogy nekik feni a kést...)

A nyár elején villámcsapásként hatott a nemzetközi megfigyelési botrány, a "Snowden-ügy", amire néhány vezető nyugati államfő is azonnal „felhördült”. Azonban, az ügy kivizsgálására hivatott EP bizottságban a 60 tag közül, Morvai Krisztinán kívül csak 4-5 képviselő lézengett, még a jelentéstevő sem jelent meg. Ők talán már előre tudták, hogy úgysem lesz következmény?

Az ismeretlen háttérhatalom földi helytartói már rég rájöttek a hatalomgyakorlás egyik mesterfogására: akinek nincsenek titkai, azt leleplezni se lehet. A társadalom a megigézettség (hipnózis) állapotában van. Az igézők már rég nem rejtőzködnek, már rég nem titkolják szándékaikat. Mi, leleplezők pedig az igézők nyitott kapuit döngetjük, ahelyett, hogy a megigézetteket végre kivonnánk az igézők hatása alól.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, akik szeretnének mélyebben belelátni napjaink történéseibe, miközben egy izgalmas estét tölthetnek el egy remek előadóval.
Mindnyájunkat érintő, időszerű kérdésekre kaphatunk válaszokat, amelyek már sokunkban felmerültek, de nem tudtuk vagy nem mertük megfogalmazni.

Az előadás helye: Királykút Emlékház, Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán út 25.
Az előadás ideje: 2013. december 10. (kedd) 18.00-20:00 óra 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése