2015. augusztus 13., csütörtök

A kor piti kórtünete, avagy a "ki, ha én nem" tahóság csimborasszója

Tahóság a köbön: kisgyerekek osztálykirándulását tette pokollá Németh Szilárd (exkluzív!)

2015. augusztus 13. 15:23 - Első Kézből

Megdöbbentő történetről szerzett tudomást a Nyugati Fény blog. Az információt két, egymástól független forrásunk is megerősítette. (forrás: Nyugati Fény)

Németh "rezsibiztos" Szilárd kisfia a csepeli Széchenyi István Általános Iskolába jár. Idén júniusban Németh Bendegúz osztálya németországi autóbuszos osztálykirándulásra ment (volna). Németh Szilárd kivitte a gyerekét az induláshoz, körbejárta a buszt, majd "megállapította", hogy az egyik abroncsa rossz.

Kirendelte Sági Jenő volt kerületi rendőrkapitányt, aki most a csepeli közterület-felügyelet vezetője és tüzetes ellenőrzésnek vetették alá a buszt. Semmit nem találtak.

Ezt követően Németh Szilárd kihívta a rendőrséget is. A kerületi rendőröknek is ellenőrizniük kellett a buszt. Ez az okmányoktól az izzókészletig tartott. Ők sem találtak kifogásolnivalót.

Kihívták a BRFK központi műszaki szakértőit is, akik újabb ellenőrzés alá vonták a buszt. Mindent rendben találtak. A gyerekek több órás késéssel indultak Németországba. Az útiterv, valamint a tachográf ütemezése teljesen felborult. A sofőrök idegesen, a tanárok az idegösszeomlás határán, a gyerekek hisztizve indultak a kirándulásra.

Csepelen csak suttogva terjednek a hírek, háborogni senki nem mer a történtek miatt. A kerületben mindenki fél a retorzióktól, hiszen Németh Szilárd keze messzire elér.

A nagyokos "rezsibiztos", akárcsak pártja, minden gesztusával a tahóság csimborasszóját produkálja. Saját tulajdonukként kezelik az országot, nincsenek tekintettel se Istenre, se emberre. De egyszer a birkatürelmű magyar népnél is betelik majd a pohár. A fideszes fiúk ebbe a mindenkin átgázoló buldózermentalitásba fognak belebukni.
----------------------------- eddig a hír ---------------------------------

Remélhetőleg a gyermek az elrettentő példát egy életre megtanulja, s a ma tahóságait a jövő nemzedék kiigazítja. Muszáj, hogy higgyünk az ifjakban!
 
Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése