2015. augusztus 27., csütörtök

Vendégünk Dr. Molnár Albina

Ha kedd, akkor Hétvezér Est… 

Figyelem! Helyszín és időpont változás!
Új helyszín: Országzászló-tér, időpont 19.00 óra

Ingyen egészség 

Dr. Molnár Albina lesz a vendégünk, a Fejér Szövetség a 286. Hétvezér Estjén, visszatérő előadóként, immár a negyedik alkalommal! Előadásának már a címe is rendhagyó. Bár mindannyian ismerjük azt a mondást, hogy azzá leszel, amit eszel, sohasem volt ez a mondás annyira aktuális, mint napjainkban. Bizonyára emlékezik arra a kedves olvasó, hogy néhány éve, egy éppen akkor folyó „ádáz választási harcban”, az egyik miniszterelnök jelölt, - aki jelenleg éppen Magyarország regnáló miniszterelnöke – azt találta mondani, hogy a magyar emberek egészsége nem lehet üzleti kérdés. Azaz a polgárok, a nemzet tagjainak egészsége nem lehet árucikk és profit kérdése. Az egészség megőrzése, helyreállítása, mi több a betegségek megelőzése a mindenkori kormányzat egyik alapvető kötelessége, hangzott el akkor. Nos ha összevetjük az akkori ígéreteket a mai valósággal, az állami egészségügyben végeláthatatlan várólistákkal, a kivándorlás miatt hiányzó orvosokkal és szakápolókkal, az egyre csökkenő gyógyászati állami támogatásokkal, a folyton növekvő gyógyszer árakkal, a megfizethetetlen magánklinikák áraival, akkor a címben megfogalmazott „ingyen egészség” egy mai magyar állampolgár számára a futurisztikus elérhetetlen s megfoghatatlan fogalomkörbe tartozik. Főleg azon statisztikák ismeretében, hogy a magyar ma - Európának bizonyosan, de a világon is az egyike - a betegségekkel és gyógyíthatatlan nyavalyákkal legjobban sújtott és rohamosan fogyó nemzete. Akkor, amikor a Kárpát-medencei a világ legjobb termőföldjeivel, folyóvizeivel, klímájával egy földi paradicsom, az egészség bölcsője lehetne…. 
Mit lehet tenni ilyen körülmények közepette? Dr. Molnár Albina a saját személyes példáján keresztül mutatja be, hogy igen is van más út az egészségünk helyreállítására és megőrzésére, mint amit a globális gyógyszer- és élelmiszeripar agyon reklámozott mesterséges vegyi-anyagai, műanyag „ételei” és azok „mellékhatásai” kínálnak. 
Albina és mások példája alapján egyre többen ismerik fel azt, hogy a globális élelmiszeripari termékek mennyire egészségtelenek. S mi több a multinacionális láncok által ipari tömegtermelésben előállított, agyon vegyszerezett, kezelt, adalékokkal „felturbózott”, GMO-s, és„ bio-nak” titulált, tápláléknak látszó, szépen csomagolt árucikkei megbetegítenek. Kedvenc példája, hogy a „főtt tojásból” nem fog a kis csibe kikelni, bármennyire is próbálkoznánk ezzel. A „műanyag” ételekkel megbetegített emberek – hormonkezelt állatok húsa, vegyszerekkel kezelt génmódosított növények, környezeti hatások, tetejébe a „gyógyszerekkel” és más vegyi-anyagok okozta hatásokkal, mára már Európában is olyan döbbenetesen morbid változásokat okoztak, hogy például a holttestek nem bomlanak le, hasonlóan a környezetet szennyező műanyagokhoz.
 A természetes ételek és a nyers táplálkozás a valóban tiszta víz az egészséges élet egyetlen alapja és forrása. Vallja, hogy az agyon főzött, sütött holt anyagból a szervezetünk nem képes az élő sejteket egészségesen táplálni, fenntartani, megújítani. Ezen az esten nem csak a táplálkozásról, az egészségünk megőrzéséről, vagy helyreállításáról lesz szó. Dr. Molnár Albina folyamatosan kutatja, elemzi azokat a folyamatokat, törekvéseket, amelyek az emberiségre, mint biológia erőforrásra tekintenek, be-chippelt, önálló akarat nélküli, programozható bio-robottá kívánnak bennünket formálni, amelyek egy megfelelően leredukált számban és körülmények között, azon keveseket fogják majd szolgálni, akik már ma is uralják a pénzvilágot és birtokolják az eszközök, a javak döntő részét. Ezek az erők ennek érdekében bevetnek minden eszközt, hogy céljaikat megvalósíthassák, hogy meggyőzzék a közvéleményt arról, hogy a bolygó túlnépesedett, hogy sokan vagyunk a Földön és az emberiség jövőjét csak az általuk kijelölt módon lehet fenntartani, biztosítani. Ezek közé tartozik például a most Európára ráerőltetni kívánt TTIP, azaz az ún. Transzatlanti Beruházási- és Kereskedelmi Egyezmény is, amelynek semmi köze nincs ahhoz, amit a cím takar, valójában egy újabb állomása az előzőekben felvázolt törekvéseknek. Lásd: Európai polgári kezdeményezés a TTIP és a CETA ellen

Dr. Molnár Albina azon dolgozik, hogy ezek a felvázolt rémálmok soha ne valósulhassanak meg, hogy a következő nemzedékek, s bennük az ő unokái is, egészségesebben, egy emberibb élhetőbb, boldogabb világban élhessenek. S, hogy milyen sok az egyéni és közös tennivalónk, akár a saját magunk, családjaink egészségének védelme érdekében, akár a nemzet egészséges fejlődésének érdekében, az Dr. Molnár Albina előadásán is érzékelhető lesz. Jöjjenek el, hallgassák meg, fajsúlyos megszívelendő útravalót fognak kapni Albinától. www.molnaralbina.hu

 Az előadás ideje: 2015. Szeptember 01. kedd 18.00 óra  19,00 óra
Az előadás helye:  Székesfehérvár, Országzászló-tér 
(Rossz idő esetén: Miss Tee Teaboltban, Székesfehérvár, Ady Endre út 32. I. em.)

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése