2015. augusztus 31., hétfő

Kisasszony napján nyit a Fejér Szövetség közéleti irodája és az Alba Mária örökség bolt a Koronázó téren

Tisztelt Honfitársak!
Tisztelt Városvezetés!
Tisztelt Szerkesztőség!

Ezúton hívjuk meg Önöket, a Városvezetés és a Sajtószerkesztőségek képviselőit a Fejér Szövetség közéleti irodája és az Alba Mária örökség bolt megnyitójára! 

2015. év Földanya hava 8. napján, azaz szeptember 8-án, Kisasszony napján nyitja meg a Fejér Szövetség közéleti, közművelődési és képviseleti irodáját és az Alba Mária örökség boltot a Koronázó tér 4. számú épületének I. emeletén, a Gyümölcsoltó Boldogasszony napján felavatott és felszentelt - helyreállított - "Felajánlás" dombormű alatti teremben.

A megnyitó keretében
  • tartja meg sajtótájékoztatóját a Szövetség az Alba Mária Boltban,
  • melynek keretében mutatja be az Országzászló térre vonatkozó városképi elképzeléseit (terveit)
  • és nyújtja át Patrubány Miklósnak, az MVSZ elnökének (távollétében képviselőjének), Bíró Csaba, Vacsi László és Csurgó Lajos mesterembereknek a szövetség ajándékát a Fejér Szövetség céljainak töretlen, költséget és fáradságot nem kímélő támogatásáért és Fehérvár Nagyboldogasszony Napi Kegyeleti Zarándoklata és Szertartása létrejöttében, s annak műtárgyaként a "Zarándokok Országalmája" megalkotásában történt közreműködésükért,
  • mely Országalmát a résztvevők a kiállítás keretében újra megtekinthetnek.
A megnyitón minden résztvevő szabadon választhat egyet-egyet a - Fehérvár Második Nagyboldogasszony Napi Kegyeleti Zarándoklata kellékeként készíttetett - kitűzők négy változatából.

A megnyitó résztvevőit egyúttal szeretettel várjuk - a sajtótájékoztató után a szomszédos teremben előkészített - kiállításra, állófogadásra és kötetlen beszélgetésre.

Fejér Szövetség Sajtószolgálat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése