2018. november 12., hétfő

Test-elme-lélek gyógyító ereje

Ha kedd, akkor Hétvezér Est…


 A hiperaktivitás nem betegség 


A Hétvezér Estek soron következő 438. Estjén Szabó Zsuzsanna természetgyógyász lesz a vendégünk. Több diplomával és OKj-s végzettséggel rendelkezik. A ma oly sokat emlegetett  hiperaktivitás nem betegség, hanem jelenség. A legtöbb szakértő szerint univerzális jelenség, mindig is létezett. A betegségek osztályozási rendszerében tűnt fel, mint pl. a fáradtság szindróma. Mi az  oka(i)? Mit tehetünk a javulás érdekében? E sokat vitatott témát körül járva vizsgálja az előadó azokat a szociális és társadalmi változásokat, amelyek eredményeképpen a hiperaktivitás fogalom létrejöhetett és ennek fényében kell eldöntenünk, hogy mely gyermekek szorulnak kezelésre, és melyek nem.

Szabó Zsuzsanna első alkalommal lesz a Hétvezér Estek előadója , ezért álljon itt a honlapjáról  idézett bemutatkozás, amelyben magát így mutatja be: „ Az életem egyik területe a pedagógia, a másik a természetgyógyászat gyakorlata. A természetgyógyászaton belül öt szakterületet végeztem. OKJ-s képzéseket végzek csoportosan és távoktatásban is vizsgáztatással (Felnőttképző cégeknél). Felnőttoktatói vizsgaelnök és vizsgáztató vagyok. Szociálgerontológus (idősekkel foglalkozó tudomány) végzettségemet is gyakorlom. Egészségtan mesterszakos tanárként szakképzéseket folytatok. Az életem másik területe: Reiki mester tanár, Természetgyógyász tanár, Holisztikus gyógyító, Tradícíonális Gyógyító , Aroló Tifar tanár,
Szellemgyógyász tanár, Parapszichológus képesítéseimet az emberek problémáinak megsegítésére fordítom. A Természetes-Élet és Gyógymód szakértő szakot Pécsen végeztem (állami); az élethosszig tartó tanulás híve vagyok. Sok tanítványom dolgozik a megszerzett tudást felhasználva. 16 éve végzek felnőttképzést-egészségügyi és ezoterikus témákban. Szeretettel várom mindazokat, akik gyógyulni vágynak, akik harmóniát szeretnének teremteni az életükben, vagy akik keresik az utat a belső fejlődésük felé és szeretnének egy kicsit megpihenni, megosztani a gondolataikat, tapasztalataikat, élményeiket. Célom, hogy helyreállítsam vendégeim testi-lelki egészségét, hogy megtalálják mindennapi életükben a harmóniát, békét, nyugalmat.” 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a bizonyára sokakat érdeklő előadásra, amelynek végén az előadó szívesen válaszol majd a feltett kérdésekre!   

Az előadás ideje: 2018. Enyészet hava, azaz november 13. kedd 18.00 óra 
Helye: Királykút Emlékház, Mikszáth Kálmán u. 25 

Fejér Szövetség Sajtószolgálat  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése