2010. október 1., péntek

Hétvezér Est, október 5-i előadás

„Egyetemes magyar erkölcs …” címmel a magyarok küldetéséről szól a Hétvezér Esték októberi első előadása.

A Fejér Szövetség egyre népszerűbb kedd esténkénti rendezvényének, a Hétvezér Estéknek október 5.-i előadója Temesvárról érkezik Székesfehérvárra. Vetési Zoltán, a Kohézió Egyesület elnöke, a Magyarok Szövetsége Érték és Erkölcs Tagozatának egyik meghatározó egyénisége „Egyetemes magyar erkölcs – Magyar erkölcs és oktatásának gyakorlati javaslata” címmel tart előadást az oktatással és neveléssel hivatásszerűen, vagy ha nem is hivatásból, de azzal mégis rendszeresen foglalkozó és érdeklődő hallgatóságnak.
Az ősi magyar erkölcs lényegéről, egyetemességéről, valamint a magyar küldetésről szóló vetített bevezető után az előadó bemutat egy oktatási segédeszköznek
szánt munkafüzetet 1o-15 éves gyermekek számára, melyet folyó év augusztus 24-én, a Kohézió Egyesület által szervezett zsombolyai kézműves tábor gyerekcsoportjával is már sikerrel próbáltak ki. A résztvevő gyerekek népmesei példák segítségével alig egy óra alatt értették meg és már ábrázolni is tudták a különböző alapvető erkölcsi magatartásformákat és történéseket.

Az előadás helye: Székesfehérvár, Huba u. 7. (Hétvezér Sörkert)
Időpontja: 2010. október 05. 19:00-21:00

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése